www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-31-2007, 05:05 PM   #1
DHeMLy-CHaY
Forum Kalfası

DHeMLy-CHaY Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 547
Üye No: 3561
İtibar Gücü: 3168
Rep Puanı : 28119
Rep Derecesi : DHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond reputeDHeMLy-CHaY has a reputation beyond repute
Varsayılan At yarışı suç değil

Taraftarların unutamadığı Sergen, "Futbolcuların saha içinde yaptıkları konuşulmalı" dedi.

‘Bana da demişlerdi’
At yarışı oynadığı ve idman programına uymadığı gerekçesiyle Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan İbrahim Akın’a, Sergen Yalçın arka çıktı. Son gelişmeleri FANATİK’e değerlendiren Siyah-Beyazlılar’ın efsane ismi, “Futbolcunun kendine özgü bir dünyası vardır. At yarışı oynamak asla suç değildir. Yıllarca ben de bu nedenle eleştirildim. Benim ya da başka bir futbolcunun saha dışında değil, saha içinde ne yaptığımız önemli” ifadesini kullandı.

‘İbo’yu harcamayın’
Teknik direktör Jean Tigana’yı hedef alan Sergen, “Hoca, ‘Ben eğitimciyim’ diyor. Bugüne kadar kime ne öğretmiş bilmiyoruz. Önemli olan bir oyuncuyu kaybetmek değil, kazanmaktır. Tigana kimseden memnun değil. Ama bakalım futbolcular ondan memnun mu... Zaten Beşiktaş’ın formasını koysan, bu ligde ikinci olur. Bence, gerçek problemin nerede olduğu açıkça ortada. İbrahim’i harcamayın” diye konuştu.

Orhan YILDIRIM

Kartal’da rota Gençlerbirliği
Beşiktaş, Süper Lig’de Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün basına kapalı olarak gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda, Siyah-Beyazlılar çift kale maç oynayıp taktik çalıştılar. Antrenmana dün sağ ayak bileğine darbe alan Ali Güneş ile İbrahim Toraman katılmazken, Mustafa Doğan, kondisyoner eşliğinde çalıştı.

Şifo Mehmet’ten iki hediye
Beşiktaş’ın eski milli futbolcularından, antrenör Mehmet Özdilek, spor okulundaki 2 yetenekli ismi Siyah-Beyazlılar’ın altyapısına verdi. Dikilitaş Spor Kulübü’nün tesislerinde Beşiktaş’ın altyapısına gidecek 2 sporcuyla basın toplantısı yapan Mehmet Özdilek, spor okulundaki 1995-1996 doğumlu 16 çocuktan Selim Gödebil ve Ümit Karaal’ı Beşiktaş’ın altyapısına hediye ettiklerini söyledi. Bu arada basın toplantısı sırasında öğrencileri, Mehmet Özdilek’e sürpriz bir doğum günü partisi yaptılar.

Tanrıyı Güldürmek İstiyorsanız Ona Planlarınızdan Bahsedin...

DHeMLy-CHaY çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı