![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İPTAL
İş adamı sekreterine: Hafta sonundaki bütün randevularım iptal edildi mi kızım? dedi. Ettim, beyefendi. En çok da Leman Hanım üzül* dü. Cumartesi günü onunla evlenecektiniz ya... BOŞUNA MI? Temel ölüm döşeğindedir. Karısı Fadime'yi yanına çağırır: Fadime, hizmetçi kızla aldatiyordum seni, beni affet. Hakkım helal et. Bileyirum, boşina mi zehirledum seni sanaysun? TEMEL VE FADİME Temel, karısı Fadime ile dargındır. Ayrı odalarda yat* maktadırlar. Konuşmak zorun* da oldukları şeyleri yazılı ola* rak birbirlerine anlatmaya çalı*şıyorlardı. Bir akşam Fadime yatağına yatacağı zaman dola* bının yanında küçük bir pusula bulur. Pusulayı Temel yazmıştır. Şöyle demektedir: — Sabah penu saat peşte uyandurasın... Ertesi sabah saat sekizde uyandığı zaman Temel ya* nındaki masanın üzerinde şu pusulayı görür: — Temel, haydi kalk saat peşe celeyi... NİÇİN BALIK TUTAMIYORMUŞ? Bir Batılı Alman ile bir komünist Rus, sınırın iki ya*nında balık avlıyordu. Alman birbiri ardınca balık tutarken, Rus'un oltasına bir tek balık bile gelmiyordu. Nihayet Rus nehrin karşı yakasındaki Alman'a ses* lendi: — Sen balık tutarken aynı nehirden, ben neden hiç bir balık tutamıyorum? Alman biraz düşündükten sonra cevap verdi: — Belki senin tarafında, balıklar ağızlarım açmaktan korkuyorlardır. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fıkralar15 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 10:47 AM |
Komik Fıkralar15 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-18-2007 01:23 PM |
komik Fıkralar15 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-05-2007 07:53 PM |
Komik Yazılar Komik Olaylar Serisi !!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-25-2005 02:41 AM |
Komik Sözler,Komik Mesajlar | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2005 06:47 PM |