![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KAZA
Polise bir ihbar gelir. Te* mel ile Dursun kaza yap*mıştır. Polis olay yerine geldiğinde görür ki, ara* balar sapasağlam, Temel ile Dursun'un ağzı burnu dağılmış. Polis sorar: — Anlat Temel. Olay na* sıl oldu? — Komserum... Hava sisli olduğundan kafamı pencereden çıkarmış öyle gideyirdum. Meğersem Tur* sun da karşidan öyle geleyirmuş... ATINI ALSIN Temel komşusunun atını almış, uzak bir Karadeniz köyüne gitmiş. Atı uygun bir yere bağlayarak düğün evine çıkmış. Kendisi gibi uzaktan gelen diğer davetli* ler de atlarım Temel'in atının yanına bağlamışlar. Ak* şam üzeri düğün dağıldığında, Temel atım alıp geri dö* necek amma acaba hangi at kendisinin, bir türlü karar verememektedir. Bu arada diğer atların sahipleri de orda toplanıp dönüş hazırlıkları içindedirler. Temel'in işi acele olduğu için bir an evvel gidecek, fakat atını ta- nıyamıyor. Bir an düşünür ve tabancasını çeker: — Uyy uşaklar ha puriye pakın, herkes atinu alsun, pen penum atimu vuracağum daa... Bunun üzerine oradakiler hemen atlarına binerek uzaklaşırlar. Temel'e de kendi atı kalır ve bir yanlışlık yapmaktan kurtarır kendini. AT Küçük Temel dert yanıyordu: Babacığım, bizim öğretmen atları tanımıyor! Nasıl olur, bir öğ* retmen atı bilmez olur mu? Bir at resmi çizip gösterdim. Bana, "Bu da ne* yin nesi?" diye sordu. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Komik | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 4 | 12-23-2008 11:36 PM |
Fıkralar22 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 12:38 PM |
komik bi ss :) | lebron_onur | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-09-2006 02:32 PM |
Komik Yazılar Komik Olaylar Serisi !!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-25-2005 02:41 AM |
Komik Sözler,Komik Mesajlar | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2005 06:47 PM |