![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İLANIN SONU
Gazetede çıkan ilan şöyleymiş: — Bir müdür aranıyor. Yüksek tahsilli, İngilizce ve Fransızca bilir, askerliğini yapmış, 35 yaşından küçük, boyu 1.85'den yukarı ve bekâr olması gerekir. Bir adam başvurmuş: Ben, yüksek tahsil şöyle dursun, ortayı bile yarıda bıraktım. İngilizce de bilmem, Fransızca da... Askerliği* mi yapmadım. Yaşım, 45'den yukarı... Boyum da 1.65 ancak... demiş. Eee, demişler, ne demek istiyorsunuz? Yani bu ilan verdiğiniz müdürlük işi var ya... Bu iş için bana güvenmeyin demeye geldim. EHLİYET Temel ehliyetsiz araba kullanmaktadır. Birgün trafik polisi Temel'i durdurur ve ehliyetini ister. Temel ehliyet almak için daha önceden çok uğraşmış, bir türlü alama*mıştır. Ehliyetsiz çalışmak zorunda kalmıştır. Temel bu uğraşılarını da ima ederek şöyle der: — Uyy memur pey, siz bağa ehliyet vermeduzçi, is- teyisunuz?.. HÜSNİYE TEYZE Hüsniye teyze evin önünde oy* namakta olan 5 yaşındaki Os* man'ı görünce: — Oğlum anan evde midir? — Hee, benim yatağımda uyuyor. Niye kendi yatağında değil de senin yatağında? Aslında beni uyutuyor. |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fıkralar27 | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-12-2007 12:52 PM |
komik bi ss :) | lebron_onur | Eskiler (Arşiv) | 2 | 11-09-2006 02:32 PM |
Komik Yazılar Komik Olaylar Serisi !!! | TooCooL | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-25-2005 02:41 AM |
Komik Sözler,Komik Mesajlar | Misyoner | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-23-2005 06:47 PM |