![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 6 Times in 4 Posts
Üye No: 37989
İtibar Gücü: 1358
Rep Puanı : 310
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Varlığında yüzüm gülmedi
Yokluğunda da gülmeyecek Ben seni sebebim Ben seni ömrüm bilmişken Ben kendimi sana adamışken Meğer bir kahpe sevmişim !!! Sevdim gözümü karartıp Kimseyi tanımayıp ölümüne sevdim Oysa sen kansız kalpsizmişsin Beni en olmadık anda yakıp Küllerimle kalbini süslemişsin Olmaz olsun aşkın da sevgin de Yere batsın sahte güzelliğin de Düşman başına bile diyemiyorum Senin aldığın her nefes cehennemlik Söyle satılık aşkının fiyatı ne Söyle değdi mi ********liğine Dünya döndükçe tek gerçeğim şu Senin için dışın kahpe Senin özün kahpe !!! (Alıntı)
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Söyle gülüm söyle | ReasoN.^* | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 06-08-2010 05:27 PM |
Buz tutmuş aşkının azabına uğramış hazanımla | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-10-2008 09:37 AM |
yaz aşkının önemi ne?? | ursula | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-12-2008 12:46 AM |
keskin bıçak aşkının kestiği damarımdan fışkıran | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 02:29 PM |
satılık 124 ve satılık servis aracı :))) | whitewolf | Eskiler (Arşiv) | 5 | 12-08-2006 11:40 AM |