![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 18 Thanked 70 Times in 47 Posts
Üye No: 41076
İtibar Gücü: 1424
Rep Puanı : 3510
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İngiliz kralı VIII. Edward İstanbul'a Atatük'ü ziyarete geldiği zaman, Atatürk kendisine bir akşam ziyafeti vermişti. Ziyafetten önce, -"Bana İngiltere sarayında verilen ziyafetler ne şekilde olur, onu bilen birisini, yahut bir aşçı bulunuz !...dedi. Ve nihayet bu sofra merasimini bilen bir zattan öğrenerek sofrayı o şekilde düzene koydular... Akşam kral sofraya oturunca kendisini kral sarayında zannederek memnun oldu. Atatürk'e dönerek: - "Sizi tebrik eder ve teşekkür ederim. Kendimi İngiltere'de zannettim" diyerek memnuniyetini bildirdi. Sofraya hep Türk garsonlar hizmet etmekte idi. Bunlardan bir tanesi heyecanlanarak, elindeki büyük bir tabakla birdenbire yere yuvarlandı. Yemekler de halılara dağıldı. Misafirler utançlarından kıpkırmızı kesildiler. Fakat Atatürk Kral'a eğilerek : - "Bu millete her şeyi öğrettim, fakat uşaklığı öğretemedim!" dedi. Bütün sofradakiler Atatürk'ün bu sözlerine hayran oldular. Atatürk garsona da "vazifene devam et" emrini verdi. Son düzenleyen: *puMa*; 04-24-2007, 10:58 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1632
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saol GÜzel PaylaŞim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2007
Teşekkür Etme: 22 Thanked 16 Times in 6 Posts
Üye No: 36079
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 6457
Rep Derecesi :
|
![]() eywaallah kardeş
sağolasın
Her Hakkım Saklıdır ® |l|lllll|lll||ll||lll ²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ ![]() Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ! Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ, Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ. ![]() HAYATINA RENK KATMAK İSTİYORSAN YA BENİMLE YADA BOYACIYLA EVLENİCEN |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 0 Thanked 62 Times in 38 Posts
Üye No: 1084
İtibar Gücü: 1563
Rep Puanı : 3280
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() kralın ifadesini görmek isterdim
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilene helal olsun | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 4 | 06-25-2008 10:24 AM |
Helal olsun size | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-13-2008 09:30 AM |
Helal olsun | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 08:24 PM |
Gerçek-Helal Olsun BJK Taraftarlarına... | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 4 | 11-21-2006 04:47 PM |
helal olsun aslanım | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 6 | 09-28-2006 12:32 AM |