![]() |
![]() |
#1 |
¢αкαℓ уöηєтi¢i
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 4 Posts
Üye No: 16470
İtibar Gücü: 1391
Rep Puanı : 460
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O, sahnelerin en alımlı kadınlarından! Hatta en esprili, en işveli ve en cilveli olanlarından!.. Elimde imkan olsa ben hayatımın geri kalan bölümünü Huysuz Virjin (Seyfi Dursunoğlu) ile geçirmek isterim. İnsan bu kadar mı pozitif olur. Hayata bu kadar mı pembe bakar. Yaşam sevinciyle bu kadar mı dolu olur! Huysuz Virjin ile İstanbul'un Anadolu yakasındaki Kuzguncuk'ta Cafe Sitare'de buluştuk. (Cafe Sitare tarihi bir yapıda. Huzurlu, sempatik, nostaljik... Bir bahçesi var ki görmelisiniz. Mönüsü, dünya mutfağı. Fiyatlar ehven. Enfes yemeklerin sunulduğu Sitare'yi Güler Yılmaz işletiyor. Kişi başı ortalama 20-25 YTL.
Pazar sabahları açık büfe brunch var. Kişi başı 17 YTL. Cafe Sitare'nin telefon numarası (0216) 391 44 00.) 'Gülben nankör, Sibel rahatsız' Gelelim Huysuz ile yaptığımız tatlı sohbete: Sivri dilli Huysuz yine sağa sola verdi veriştirdi. Bence haklı olduğu pek çok nokta var! Biliyorsunuz, Huysuz 10 milyon YTL'lik mal varlığını Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'na (TEGV) bağışladı. Onun için hayatta en önemli şey vefa. Televizyon ve sahne çalışmalarında onu sayan, seven insanlarla çalıştığını, paranın hep ikinci planda kaldığını söyledi. Sanat dünyasında vefasız insanların bulunduğunu, o nedenle kimseyle dost olmadığını da belirtti. Seyfi Dursunoğlu, Gülben Ergen'in vefasızlığı yüzünden Günay'ın patronu Günay Tuncel'in teklifini nasıl reddettiğini de şöyle anlattı: "Günay'ın patronu, aynı zamanda çok iyi dostum olan Günay Tuncel, Gülben Ergen ile 5 Mayıs Cumartesi gecesi Günay'da program yapmam konusunda çok ısrar etti. Ama kabul etmedim. Çünkü daha önce Gülben ile Bostancı Gösteri Merkezi'nde konserler vermiştik. O konserlerde salon tıklım tıklım doluydu ve hiç misafir yoktu. Benden sonra Gülben orada iki konser verdi. Bostancı Gösteri Merkezi'nin sahipleri ahbabım olur, bana anlattılar; bir konserinde 400 biletli izleyici varmış, gerisini misafirle doldurmuşlar. Yani benim yaptığım iş ortada. Günay'a cevabım 'Hayır' oldu. Çünkü Gülben Hanım o konserler sonrası bir kez arayıp da hatırımı sormadı. Sibel Can da çiğ. O da işi olduğu zaman insanlarla yakınlaşıyor. Ayrıca sahnede espriden hiç anlamıyor, espri kaldırmıyor." Anlayacağınız, o gün Huysuz havasındaydı ama biraz da doluydu. Çiğ balık sevenlere Arşipel Geçen pazar sanatçı dostum İpek Tuzcuoğlu, Yataş Yatakları'nın sahibi olan sevgilisi Nuri Öztaşkın, Sabah ve atv Medya Grup Başkanı Yavuz Onursal, Genç Parti Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Özdoğan ile buluşup Kuruçeşme-Suada'nın içindeki Arşipel'e gittik. Aynı gün bir arkadaşımın da Arşipel'de doğum günü vardı. Bir taşla iki kuş vurdum yani. Giderken Ulus'taki Yaban Çiçekçilik'e uğradım (Yaban Çiçekçilik (0212) 265 88 35). Patron Mustafa Güner müthiş aranjmanlar, çok şık el buketleri yapıyor. Buradan kime çiçek gönderdiysem hayran kalmıştır. Arşipel'i Reina, Jass Lounge ve Crystal'ın patronu Mehmet Koçarslan ile Yavuz Cemal Ülman açtı. Muhteşem bir balık lokantası. Merkezi Bodrum-Aktur'da ve özellikle yabancı turistlerin göz bebeği. Arşipel ismini Ege Denizi'nin Antik Çağ'daki adından almış. Buranın en büyük özelliği, balık dahil bütün deniz ürünlerinin istenilirse çiğ veya sossuz ızgara olarak getirilmesi. O gece servisi Ercan Turan, Mustafa Uzun ve Vural Özturan yaptı. Her şey harikaydı. Misafir olarak gittiğim için fiyatları tam bilmiyorum ama kişi başı 80 YTL civarında. Masamıza patron Mehmet Koçarslan, işletme ortağı Ali Ünal ve marka müdürü Ali Sayar geldi. Mehmet Koçarslan'ın söylediğine göre bu sezon Reina'da pek değişiklik yokmuş. Köşebaşı, Niş, Park Şamdan, Reina'nın kendi lokantası ve Dragon hizmet verecekmiş. Ama farklı ve dünya çapında bir İtalyan lokantası daha olacakmış. Arşipel'in telefon numarası (0212) 263 73 00. Aynı evi paylaşıyorlar Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Binbir Gece'nin Onur'u, yakışıklı oyuncu Halit Ergenç, sevgilisi İzmirli Gizem Soysallı ile aynı evi paylaşmaya başladı. Gizem 24 yaşında ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Sevgililer, İzmir-Foça'da Halit Ergenç'in oynadığı 'İlk Aşk' adlı filmin çekimleri sırasında bir balıkçıda tanıştı. 2 yıl boyunca ilişkilerini medyadan gizli sürdürdü. Medyaya yakalanınca da önce nişanlandılar, sonra da aynı eve yerleştiler. Bir yıl sonra evlenmeyi düşünüyorlar. Zerrin yıktı geçti Pazar günü Zerrin'le birlikteydik. Müthiş bir albüm hazırlıyor. Sevgili Şehrazat ile çalışıyor. Birkaç şarkıyı dinledim, olay! Cumartesi akşamı Zerrin, İstanbul Yeniköy'deki Sait Halim Paşa Yalısı'nda Anayasa Mahkemesi'nin 45'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen davette harika bir konser verdi. Davet sahibi, Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu'ydu. Konuklar 33 ülkenin yüksek yargı organlarının temsilcileriydi. Davetliler arasında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Başkanı Jean Paul Costa da vardı. Organizasyonu yapanlar Tülay Tuğcu'ya 15 sanatçı ismi verip seçim yapmasını istemişler. Başkan da Zerrin'i seçmiş. Uğradım, ortalık yıkılıyordu. Zerrin önce caz söyledi, ardından da İngilizce ve Türkçe şarkılarla herkesi coşturdu. Şimdi sirk zamanı Mahmut Kavran, fazla görüşemesek de çok sevdiğim arkadaşlarımdan biridir. Rahmetli babası Osman Amca (Kavran) rahmetli babamın arkadaşıydı. İstanbul Lunapark, Aşiyan ve İzmir'deki Göl Gazinosu'nun bir zamanlar patronu olan Osman Amca'nın asıl işi, dünyaca ünlü sirkleri Türkiye'ye getirmekti. Artık oğlu Mahmut onun izinden gidiyor. Pazartesi Ulus Paper Moon'da Mahmut ile buluştuk. Mahmut, dünyanın en ünlü sirki Apollo'yu Türkiye'ye getirdi. Birbirinden eğlenceli ve heyecanlı şovların yer aldığı sirk gösterilerine başladı. Sirk 6 Mayıs'a kadar İçerenköy Carrefour'da, 10-20 Mayıs tarihleri arasında da Bakırköy Spor Tesisleri'nde. Biletler 10-35 YTL.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Orkestra sanatçılarından huysuz şefe ’karartma’ 15 Nisan 2008 | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-15-2008 04:59 PM |
Huysuz Gönlüm | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-03-2008 03:05 PM |
Küstah, huysuz ve bilgisiz hákim / 25 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-25-2006 02:04 AM |
Güzel Sözler, sevgiliye güzel sözler | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 3 | 05-11-2006 08:11 PM |
Güzel Sözler, sevgiliye güzel sözler 2 | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-29-2006 10:10 PM |