www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-09-2007, 02:47 PM   #1
¢яєαмιηg
Banned

Teşekkür Etme: 156
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute
Varsayılan Fikralar 27

MISIR PATLAGI

Bir gün bir bilim adami yil basi nedeniyle hastaneleri gezip akillanan delileri salmaya karar vermis.
Bir sürü hastaneyi gezmis fakat hiç akillandigina kanaat getirilen deliye rastlamamis.
En sonunda bir hastaneye gitmis birde bakmis ki bütün deliler zipliyor hemen onlarla ilgilenen doktorlara sormus:
-"Bunlar neden böyle zipliyorlar?"
-"Bunlar kendilerini misir patlagi zannediyorlar." demis
Birde bakmislar ki bir tanesi ziplamadan yatagin üzerinde sabit bir sekilde duruyormus.
Hemen ona yaklasarak sormus.
-"Sen neden ziplamiyorsun?"
-"Ben tavaya yapistim..."

KEDI

Adam karisinin kedisinden o kadar nefret ediyormus ki, ne yapip yapip ondan kurtulmanin yollarini dusunuyormus..
Sonunda bir sabah kediyi arabaya attigi gibi evlerinin 20 blok otesinde bi sokaga goturmus, onu orda birakip dogru ise gitmis...
Ayni aksam isten eve gelmis bi bakmis kedi evin bahcesinde karisiyla oynuyor, kadin nese icinde "Ayy butun gun onu aradim, ama aksam üstü bir baktim gelivermis, evin yolunu nasil da bulurmus benim akilli kedim"
Adam tabi cok bozulmus ama belli etmemis..
Ertesi sabah yine kediyi arabasina atmis, bu sefer evin 40 blok otesinde bi sokaga goturup birakmis yine ise gitmis.
Aksam isten eve gelmis bi de ne gorsun kedi salonda yine karisiyla yerlerde yuvarlaniyor..

Ertesi gün adam kediyi 60 blok oteye birakmis, aksam gelmis yine kedi evde..
Sonraki gun 70 blok oteye birakmis, aksam kedi yine evde..

Adam artik ertesi sabah kediyi arabaya koymus, 90 blok öteye gitmis.. Ordan kopru yoluna girmis, ilk cikistan saga donmus, oradan tekrar saga donmus, gitmis gitmis, bi 20 blok daha uzaga gitmis, sola dönmüs, biraz daha gitmis, ve kediyi orda arabadan atmis..
Saatler sonra evin telefonu calmis, adam karisini ariyor:
-"Hayatim, kedi orda mi?"
-"Evet.. neden sordun?"

-"Sunu telefona bi cagirsana... Kayboldum..!"
¢яєαмιηg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı