![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() HAYVANLARI ANLAMAK
Kizilderinin teki kecilerini otlatiyormus. Derken bir cow-boy gelmis ve sormus:- Senin kopegin mi?- O kopek benim olmak! - Onunla konusabilir miyim?- Kopek konusamamak! Cow-boy kopege yaklasir. - Nasilsin?- Fena degil! (Kizilderili saskin...) - Bu kizilderili senin sahibin mi?- Evet. - Sana iyi davraniyor mu? - Evet, cok iyi. Gunde iki kez tuvalet icin dolastiriyor, bana yemek veriyor ve benimle oynuyor.(Kizilderili bu arada kafayi yemektedir) Cow-Boy kizilderiliye sorar. - Senin atin mi? - O at benim olmak! - Onunla konusabilir miyim? - At konusamamak! Cow-boy ata yaklasir. - Nasilsin? - Fena degil! (Kizilderili daha da saskin...) - Bu kizilderili senin sahibin mi? - Evet. - Sana nasil davraniyor? - Iyi. Bana hergun gerekli yurususleri yaptiriyor, fazla yukbindirmiyor, gunde 2 kere ve her terlememden sonra terimi siliyor, ve icinde yiyecek ve yataklik olan ufak bir ahir insa ediyor. (Kizilderili bu ne gozlerine ne de kulaklarina inanamamaktadir) Cow-Boy tekrar kizilderilinin yanina gelir. - Bu Disi Essek senin mi? - Essek yalan soylemek ..... ERKEKLIGE GECIS Kizilderili kabilesinde genc savasci icin "erkeklige gecis" toreni yapiliyor.. Genc cocugun karsisinda 3 cadir var.. Birinci cadirda 1 fici sarap var once buraya girip o koca ficinin hepsini icicek.. Sonra 2. cadira girecek orada curuk disli bir aslan var o aslanin curuk disini agzindan cekicek.. ve son olarak 3. cadira girecek orada da daha once hic orgazmi tatmamis bakire bir kadin var onunla birlikte olarak onu tatmin edicek.. Genc savasci once 1 birinci cadira giriyor.. bir sure sonra yalpalaya yalpalaya disari cikip bos ficiyi kabileye gosteriyor..herkes "BASARDIII!!!" diye alkisliyor... Sira geliyor aslanin oldugu ikinci cadira..herkes disarda nefesini tutmus bekliyor..iceriden korkunc bir gurultu geliyor, "Grrrrooooaaawww" diye sesler falan derken kabiledekiler bekliyolar bekliyolar disari gelen yok, "tamam" diyolar "Aslanin disini cekemedi, aslan kesin yedi cocugu" ama derken cocuk tekrar disari cikiyor ve herkes alkis kiyamet.. Cocuk kabileye donuyor ve... -"Evet simdi sira geldi disi cekilicek kadina....." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |