![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 129 Thanked 127 Times in 76 Posts
Üye No: 32883
İtibar Gücü: 1632
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Menacerinin Olympiakos ile görüştüğünü söyleyen Tuncay, 'Sonuçlanan birşey yok. Ama gerçek olan şu; kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum' dedi. 12.05.2007 ‘Teklifler geliyor’ Olympiakos’un kadrosuna katabilmek için uzun zamandır uğraş verdiği Tuncay’dan, Yunan ekibine yeşil ışık. Atina’da yayımlanan günlük spor gazetesi Fos’a konuşan Fenerbahçe’nin yıldızı, Olympiakos forması giyebileceğini kaydetti. Kulübüyle sözleşmesinin yenilenmediğini ve ayın 27’si itibariyle bir bağlantısının kalmayacağını ifade eden Tuncay şunları söyledi: “Olympiakos’tan da, diğer Avrupa takımlarından da gelen ve gelecek olan teklifler ilgimi çekiyor. Menacerim Yunan ekibi yöneticileriyle görüştü.” ‘Onur verici birşey’ “Ancak biten birşey yok. Olympiakos’un, benim de içinde bulunacağım güçlü bir takım kurmak istemesi, onur verici. Kırmızı, Türk Milli Takımı’nın da rengi. Ancak çıkarıma bakmam gerek. Yanlış yapmamam gereken bir yaştayım. Menacerim, birçok Avrupa kulübüyle görüşüyor. Şu anda karar verdiğim tek şey, beni gerçekten çok istediğini gösterecek ve ekonomik olarak tatmin edecek bir takımda forma giymek. Gerçek olan şu ki, kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum. İyi bir teklif alırsam, Avrupa’ya gideceğim.” Sofia ANGELİDİS (DHA) ‘Tek düşüncem şampiyonluk’ Fenerbahçeli olarak doğduğunu ifade eden Tuncay, “Bu takımı seviyorum ve şampiyonluk coşkusunu yaşamak istiyorum. Şu anda tek düşüncem bu. Hemen sonra yönetimle konuşacağım. Bu, ilk önceliğim. Ancak şu ana dek Fenerbahçe’den bana herhangi bir öneri ulaşmadı” dedi. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ayrılık sinyali | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-19-2009 07:39 PM |
Transfer sinyali | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-21-2006 08:52 AM |
Elektriğe zam sinyali 13.11.06 | Bostandere | Eskiler (Arşiv) | 0 | 11-13-2006 01:57 AM |
Tigana'dan ayrılık sinyali | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 3 | 09-19-2006 06:29 PM |
Rekor sinyali! | alexdesouza20.07 | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-08-2006 02:11 AM |