![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() YEDİRE YEDİRE Kartal Devlet Hastanesi'ne gece nöbetinde bir çocuk getirilir. Yapılan tetkiklerden sonra çocuğun ayağının burkulduğu anlaşılır. Hekimimiz babayı içeri çağırır ve "- Çocuğa Voltaren pomat yazıyorum. Günde üç kere yedire, yedire sürün!" der. Aradan bir hafta geçmiştir ki aynı adam ve aynı çocuk bir kez daha gelirler hastaneye. Çocuğun ayağı davul gibi şişmiştir, süratı da morluklar içindedir. "Doktor bey!" der, "bu çocuğun ayağı kırık." Doktor hayretler içinde kalmıştır. Ayağın kırık olmadığını bilmektedir. Merakla sorar "Peki verdiğim merhemi ne yaptınız?" "- Valla doktor sizin dediğunuz gibi günde üç öğün ekmeğin üstüne sürdük yedirdik, sürdük yedirdik. Yemek istemedi ama düve düve yidirdik. Gine de inmedi şişliği... Naapsak bilmiyorum artık..." (c) Gani Müjde YORUM Senfoni Orkestrasi Harran'a konsere gider. Konser çıkışı spiker halktan birine sorar: -"Konseri nasil buldunuz efendim?" -"Valla bacım Herran herran olalı bele işkence görmedi.." -"Ama olur mu efendim, ne güzel yorumladılar!." -"Ne güzel yorumu bacı. Moderato parçayi gittiler allegro yorumladiler, büle yorum mi olur? De settirsinler looooo.." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
FIKRALAR fıkralar FIKralAR | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 255 | 10-05-2007 08:50 PM |
Fikralar 111 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 110 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 109 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |
Fikralar 108 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-10-2007 09:22 PM |