![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 60 Thanked 248 Times in 100 Posts
Üye No: 23664
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 11921
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() NİYE KOŞAYLAR?
Cemâl gazetesinden ba* şını kaldırıp sorar: — Haa bu uşaklar ne ko- şaylar böyle? Temel cevap verir: Ula bunlar koşicudur, başbakanlık kupası için ko- şaylar. Ha kupayı çime vereceklerdur? Birinciye. Öbürkilere bir şey yok midur? Yoktur. Öyleyse onlar niye koşaylar? YALANCI Asker, komutanın karşısına çıktı, izin istedi. Komutan se* bep sordu: Efendim, karım çocuğu* muzun çok hasta olduğunu yazmış da... Yalan söylüyorsun. Çün* kü karından gelen mektubu ben de okudum, hiç öyle bir şeyden bahsetmiyordu. Asker selâm verdi, tam kapıdan çıkarken, döndü ve samimiyetle: — Komutanım, dedi. İkimiz de yalancıyız anlaşılan, çünkü ben evli değilim. İLK ATIŞTA VURMAK Temel ile Dursun evlerinin bahçelerin*de otururken bir tane, bir tane daha derken 21 pare top atılır. Temel merak eder: Nedir bu ses- ler? — Bugün komşu devlet başkam geldi. Onun için top atılıyor, der Dursun. Temel sinirli sinirli başını sallar: — Şu işe bak! Bizim zamanımızda tek atışta vurur* lardı... |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|