![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Beddualar
Münferit beddualar: Cep telefonuyla konusurken çevirmeye yakalanasan Ucuza aldim diye sevindiğin araban çalıntı çıka. Martı'yı okuyup ruhi bunalıma giresen. Bilgi işlem bedduaları : Mouse'un kırıla. Tık tıklayamayasan . Hatların kopa da hiç bir yere baglanamayasan. Disk'lerin "crash" ola. File'larina virüs bulaşa. Networklerden atılasan. Database'in patlaya. Security key'lerin deşifre ola. Back-uplarin bozulsun da geçmişe dönemeyesen. Ekonomik beddualar: Repo'da açığa düşesen, faiz sana zarar yaza. IMKB 100 endeksin 1600 direncini kıramaya. Uygun kur bulmaya, pozisyon açıgına düşesen Reuters'in arızalana, rate'leri izleyemeyesen. Paran aracı kurumda kala, iç edile; Dövize endeksli kredi alasan. "zede"lenesen Merkez Bankasi para piyasalarina müdahale ede. O sırada sen de orada olasan Halden anlamayan Bireysel Danisman'a denk düşesen Sabah seansında endeks hızla düşe sen panik olup kağıt çıkasan, ikinci seansta endeks kendini toplaya ama iş işten geçmiş ola. Günümüz Bedduaları: Silikonun patlaya insallah Hem fikir, hem zikir suçlusu olasan. Ne yersen ye asit yapa ağzında, bir "falım" çiklet bulamayasan. Kaplama alanı dışında kalasan. Aldığın dolarlar sahte çıka. Susurluk Skandalı'na adın karışa. Bir decoder olamayasin. Güçlü Türk olamayan, persil adam olasın Medyalara gelesin inşallah Talk showlara, reality showlara çıkasan imajın sarsıla. Tam otomatik çamaşır makinen kireçlene, bir gram Calgonit bulamayasan. Siyaset Meydanı'na çıkamayasın. "Maraba Televole" diyesin, Sabah Şekerleri'ne çikasin Reha Muhtara'a konuk olasan. Yeryüzünde tashih hatası gibi dolaşasın. Bilgisayar Ve İnternet Teknoloji dedim , bilgisayar aldim. O da yetmedi internete baglandim PC Personel Computer demekmis anladim WEB sayfasi hazirlamaya basladim Arkadas dedi chat denen bir sey var Karsinda milyonlarca insan var Arada çiksa da bir kaç davar Bu alemde çok sey var Buldum bir SCRIPT yükledim bilgisayara Isin yoksa kanal kanal kiz ara Yakisikliyim diye gel de anlat bunlara Fotografda yok ki göndereyim de inansinlar bana Sonunda buldum bir kiz inandi bana Olmusum gözünde bir numara Ben oldum Mecnun o oldu Leyla Bu ask bitmez dedim gitse de mezara Askim için gece gündüz bekledim Belki gün gelir , evleniriz dedim Telefonumu verdim aramasini bekledim Gün geldi GAY oldugunu ögrendim Leyla dedigim çikti Kerem Bundan sonra ben neylerem Utanmadan bir de yollamis resim Bu CHAT ten kaçti hevesim Arkadaslar gülsün dursun, Ben ugruna yedigim BANlara yanarim Zaten olsaydi birazcik sansim Sanal alemde OP (@) olarak dogardim Belki bir Alman, bir de Ingiliz tavlardim Gel zaman, git zaman bir kiz buldum Telefon açtim sesini duydum Resmini görünce havalara uçtum Bu sefer IRCyi gözünden vurdum Yine bir gün CHAT yaparken Gizliden bir HACKER bizi dinlerken Yollamis adima telefonunu Bir gün sonra aldi elimden yavrumu Ihaneti kirdi umudumu Nickini gördükçe bükerim boynumu Halbuyki onun için bozmustum Klavyemin A-S-K-I ve M tusunu Gün geldi OP (@) oldum CHAT isini hayra yordum Kimmis o HACKER onu da buldum Bilgisayarina FORMAT i koydum Terkeden askim döndü geri Gelir gelmez VOICE (+) istedi Meger gözü OP (@) umdaymis Arkadasa söyledim , hemen kickledi Oysaki ne çok sevmistim Askindan WEB sayfalarina düsmüstüm Artalana resmini koymustum Belki inanmazsin ama Hatta ve hatta IP numarani ezberlemistim |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
---|Yenı|-|FIKRALAR|--- | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 32 | 10-02-2007 09:46 PM |
Yenİ Fikralar 56 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:53 PM |
Yenİ Fikralar 54 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:52 PM |
Yenİ Fikralar 53 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:51 PM |
Yenİ Fikralar 52 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 09:51 PM |