![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 26 Thanked 333 Times in 269 Posts
Üye No: 4853
İtibar Gücü: 3002
Rep Puanı : 16800
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Maestro Bush
Kasım CİNDEMİR WASHINGTON ![]() Başkan Bush, Kuzey Amerika’daki "ilk" İngiliz yerleşim biriminin kurulduğu Jamestown’da 400 kişilik bir orkestraya "şeflik" yaptı. Virginia Eyaleti’nde bulunan Jamestown’ın 400. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan Bush, beklenmedik bir şekilde orkestra şefi JoAnn Falletta’ya giderek bagetini elinden aldı ve koca orkestrayı yönetti. Falletta, "Bana şeytan gibi gülümsüyordu. Bagetimi verdim ve kenara çekildim" dedi. Başkan Bush, elindeki sopayla adeta kendinden geçerek "Stars and Stripes Forever" (Yıldızlar ve Çizgiler İlelebet) parçasının performansını gerçekleştirdi. JoAnn Falletta, "Bu kadar iyi performans sergileyeceğini beklemedik. Kesinlikle çekingen değildi. Orkestrayı coşku içinde yönetti" dedi. Bush, parça bitmeden Falletta’ya döndü, başından öptü ve bagetini vererek ayrıldı.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Barça'ya sambacı maestro! | cLσwηкяaL | Dünya Ve Avrupa | 0 | 04-12-2010 08:25 PM |
Erzincan'da mayıs karı şaşırttı 6 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-06-2008 08:20 PM |
Ankara’daki 1 Mayıs kutlamaları sona erdi 1 Mayıs | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-01-2008 06:06 PM |
Bush, Irak ve Afganistan için "Savaş Çarını" belirledi / 16 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 11:40 AM |
Yazlıkçılar dikkat! 21 Mayıs sandıkta nakil için son gün / 13 mayıs | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-13-2007 10:09 AM |