![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KANO İngiliz,alman,fransiz ve laz bir adaya dusuyolar. bunlari bir kabile yakaliyor ve bagliyolar direklere. kabile sefi gelip bunlara.. -Benden getiremiyecegim birsey isteyen kurtulur, eger getirirsem derinizden kano yaparim diyor ve suda yuzen kanolari gosteriyor bir yandan -İngiliz: bana manchester united takiminin kalecisinin imzaladigi bir futbol topu getir.. şef cadirdan cikariyo bi top.İngilizin istedigi top. ingiliz daha "ama nasil olur falan" demeye kalmadan yuzuyolar dooru suya -Fransiz:bana 1820 napolyon sarabi getir diyo..ve kis kis guluyo..Şef giriyo cadira bi sise sarapla cikiyo..fransizin istedigi sarap. fransizda aynen oda yuzulup suya. -Alman:bana bir limuzin getir diyor. Bi bes on dakka sonra ormandan bi limuzin gelip parkediyor.Fransizla ayni akibete ugruyor. laza geliyor sira. -Laz diyor "bi cataliniz varmi"? Şef: -Salak mi lan bu herif?İstiycek bisey bulamamis mi diye dusunurken bir yandan da bi catal alip geliyor veriyor laza. Laz catali vucuduna batirmaya basliyo .. biyandan da diyorki. -Aalin lan size kano alin size kano hadi bakiim.. KASKET Temel başındaki kasketi gösterip, - Bu kasket penu on yas gençlestirdu, demiş. - Kaç yaşindasun, diye sormuş Cemal. Temel, - Kasketli mu, kasketsiz mu, diye yanıtlamış. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yenİ Temel Fikralari 71 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:04 PM |
Yenİ Temel Fikralari 70 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 69 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 52 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:53 PM |
Yenİ Temel Fikralari 44 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:49 PM |