![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() KIRIMIZI IŞIK Temel Hollanda'da geneleve gitmiş ama sabaha kadar kapıda beklemiş çünkü evin kapısındaki kırmızı ışık bir türlü yeşile dönmemiş. KÖPÜRENİN SABUN 2. Dunya Savasi sirasinda Hitler yahudileri toplama kamplarina goturup orada sabun yapiyorlarmiş.Kampta avrupanin her tarafindan esirler varmis.Bizim Temel'i de yanlis bir ihbar uzerine esir kampina goturmusler. Tum esirleri odalara tikistirip tek tek sabun fabrikasina götürüyorlarmis.Nazi subaylari esirleri teker teker gotururken esirler bagiriyorlarmis. -"Durun beni birakin, bana aciyin.." ama ne care hepsinden sabun yapiyorlarmis. Temel'in odasindaki tum esirleri sirayla götürmusler.Sira Temel'e gelmis, iki asker kollarindan tuttuklari gibi suruklemeye baslamislar -"Haçan etmeyun usaklar, pen Laz'um, yapmayun, etmeyun, aciyun bana, çoluk cocugum var daa" diye yalvariyormus ama nafile. Askerler : -"Kes sesini, sen de sabun olacaksin" Çaresizlik içindeki Temel iyice dellenmis" -"Yapin lan. Haçen köpürenin amina koyaiiim." |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yenİ Temel Fikralari 71 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:04 PM |
Yenİ Temel Fikralari 70 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 69 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 02:02 PM |
Yenİ Temel Fikralari 52 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:53 PM |
Yenİ Temel Fikralari 44 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-16-2007 01:49 PM |