![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BİZİMLE İLGİSİ YOK - iyi gunler bi problemim vardi benim... - buyrun hanimefendi yardimci oliym ben size, elimden geldigince - internete baglanamiyorum ben!! - bakalim nedir problem, ne yaziyor su an ekraninizda? - goremiyorum ki, elektrikler kesik... - elektrikler kesikse baglanamazsiniz ki hanimefendi, bilgisayar calismaz - e bu sey neye yariyo o zaman bilgisayara taktigimiz hani o isikli? - modem o efendim - tamam iste! beni internete bagliycak olan sey di mi o? - evet ama elektrikleriniz kesikmis, bilgisayar calismadan nasil baglanabilirsiniz ki? - e bu o seylerden diil mi, hani elektrik kesikken de calisiyo bilgisayar? - hayir o ups efendim, bizimle bi ilgisi yok - hep boyle yapiyosunuz zaten, eksik mal satiyosunuz, hani gunun hangi saatinde istersem baglanirdim ben internete? boyle diyosunuz sonra da problem cikinca bizimle bi ilgisi yok, yetti be! - ama hanimefedi... (catttttt! telefon kapanır.) FAX BOZULDU -benim faxım bozuldu --modeminiz mi bozuldu -hayır fax bozuldu --fax programınız mı bozuldu -hayır efendim fax bozuldu işte --fax modeminiz mi bozuldu. -bakın hani modemin arkasında iki yer var birine telefon hattı diğerine fax bağlıyosunuz işte benim oraya bağladığım fax cihazım bozuldu. şimdi oraya telefon bağlasam normal. internete bağlanabilir miyim? -- aslında fax modem demek o kartla fax da çekebilirsiniz demek yani bir fax cihazına ihtiyaç yok efendim -ben bir senedir böyle bağlanıyorum ama --bakın ikinci girişe bişey bağlamanıza gerek yok boş da kalabilir -ee boşuna mı aldım ben bu faxı şimdi. --eee evet |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yardim Masalari 14 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:50 PM |
Yardim Masalari 13 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:50 PM |
Yardim Masalari 12 | ¢яєαмιηg | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-18-2007 09:49 PM |