www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 05-24-2007, 08:05 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan 05/24/07 - Kocamı yatakta bastım nihayet boşanıyorum

Daily Mail Gazetesi’nin serbest yazarlarından Liz Jones, başka bir kadınla bastığı kendisinden 14 yaş küçük olan Hint asıllı kocası Nirpal Dhaliwal’den boşandığını pazar günkü yazısında okuyucularına duyurdu. Dhaliwal ise dün Jones’a yanıt olarak kaleme aldığı makalesinde yıllardan beri eşinin kendisini rencide eden yazılar yazmasından nefret duyduğunu belirtti.

Pazar günü yayınlanan You Dergisi’ndeki yazısında Liz Jones, geçenlerde bir sabah saat 04.00’te kocasını başka bir kadınla sevişirken yakaladığını belirterek şunları yazdı:

"Herşey bitti. Dört yılı evli, yedi yıllık birliktelik ve yedi evlilik dışı ilişkinin ardından üç gün süren boşanma sürecinin sonrasında kocamı nihayet evden attım."

YAŞINI GİZLEDİ

Kocasıyla tanıştığında genç adamın henüz 26 yaşında bir radyocu olduğunu, kendisinin ise iyi kazanan bir editör olduğunu belirten Liz Jones, adamı elinde tutmak için her türlü imkanı önüne serdiğini, fakat evlilik dışı ilişkilerin, aldatmaların arkasının kesilmediğini yazdı.

Nirpal Dhaliwal ise dünkü yazıda bir röportajla başlayan ilişkilerinin başında karısını güvenli bir liman olarak gördüğünü belirterek şöyle dedi: "İlk buluşmamızı müthiş bir seks maratonu takip etti, fakat evliliğimizin ölüm tohumları daha o akşamki yemekte atılmıştı. Liz’e kaç yaşında olduğunu sormuştum. Bana 36 olduğunu söyledi. Aslında 42 yaşındaydı. Evliliğimize bir hafta kalaya kadar bana gerçeği söylemedi. Gerçekten birbirimize ne hissettiğimiz konusundaki samimiyetsizliğimiz bu sonu hazırladı." Dhaliwal, eşinin kendisini yazılarında tembel, sadakatsiz, duyarsız ve bencil bir adam olarak yansıttığını, aralarındaki her sorunu sütunlara taşıdığını belirterek, "Hakkımda yazılmasından nefret ediyordum" dedi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı