![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 32 Thanked 56 Times in 49 Posts
Üye No: 39171
İtibar Gücü: 1856
Rep Puanı : 3277
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tiyatro kökenli İpek Tuzcuoğlu, dizi oyunculuğunu geçimini sağlamak için yaptığını söyledi. Güzel oyuncu “Bundan sonra tiyatroya daha çok vakit ayıracağım” dedi
Asmalı Konak dizisinde Dicle karakteriyle gönüllerde taht kuran İpek Tuzcuoğlu, oyunculuğa aşık olduğunu özellikle tiyatro sahnesinin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. GECİKEN OYUNCULUK Geçen yıl Kerem Alışık ile birlikte 'Selvi Boylum, Al Yazmalım' tiyatro oyununda rol alan Tuzcuoğlu konservatuvardan mezun olduktan tam 13 yıl sonra sahneye çıktığını ve bunu niçin geciktirdiğini şöyle özetledi; “Daha önce neden tiyatro oyununda oynamadığımı soruyorlar. Bunun ilk nedeni maddi sebepler. Çünkü İstanbul'a ilk geldiğimde, para kazanmam ve ev tutmam gerekiyordu. Tiyatro maalesef karın doyurmuyor. Dolayısıyla da televizyon sektöründe sunuculuk ve oyunculuk ile karnımı doyurmaya çalıştım." Tiyatroya asla nankörlük etmeyeceğini, bundan sonra da tozlu sahnelerde oynamak istediğini belirten güzel oyuncu; "Bundan sonra tiyatroda daha çok yer alacağım" dedi. YİNE KAŞINIYORUM Yeni bir dizide rol almak için acele etmek istemediğini de vurgulayan Tuzcuoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Dizi oyunculuğunu hayatımı devam ettirebilmek için yapıyorum ama keyif almam da gerekiyor. Çünkü oyunculuğa aşığım. Yine kaşınıyorum, yeni bir proje üzerinde düşünüyorum."
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dost diye seçtim seni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-09-2008 08:10 PM |
Seni Seçtim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-10-2007 10:07 PM |
Fener Lig TV'yi içeri almadı | KaPGaN | Eskiler (Arşiv) | 3 | 04-30-2007 03:11 PM |
AKP'li Başkan TV'yi kararttı / 3 ekim | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 2 | 10-03-2006 02:19 PM |
Roj TV'yi savunan DTP'li başkanların davası başlıyor / 25 eylül | M@D_VIPer | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-25-2006 12:40 PM |