www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-03-2007, 12:46 AM   #1
cardinal2k
Geçerken Uğradım

cardinal2k Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 28657
İtibar Gücü: 1497
Rep Puanı : 12881
Rep Derecesi : cardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond reputecardinal2k has a reputation beyond repute
Question CardinaL2k dan fikralar (alta kaçırtma garantili)

Eczacı baba
Kız erkek arkadaşını arayıp akşam yemeğe davet etmiş. Hem ailesiyle tanıştıracak, hem de ailesi dışarı çıktıktan sonra erkek arkadaşıyla birlikte olacakmış. Çocuk kız arkadaşının evine gitmeden önce bir eczaneye uğrar. Eczacıya: - "Bana prezervatif verir misiniz?", der; eczacı da ne yapacağını sorar. Çocuk da kız arkadaşının evine gideceğini, kızın ailesi gittikten sonra birlikte olacaklarını söyler. Akşam yemek yemek için masaya otururlar. Yemekten önce dua edilir herkes yemeğe başlar ama çocuk hala dua ediyordur. Kız çocuğa, "ben senin bu kadar dindar olduğunu bilmiyordum", der. Çocuk da kıza: - "Ben de senin babanın eczacı olduğunu bilmiyordum!!!"

Hakemler Bizde
Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde..."

O BENİMKİDİR
Temel ve dedesi otele gitmişler.

Otelde tek bir yatak boşmuş, dede torun birlikte yatmışlar. Gece yarısı dede Temel'i dürtmüş: - "Temel bana karı bul!" - "Dede sakin ol yat." Biraz sonra dede ikinci defa: - "Temel bana karı bul!" - "Dede sakin ol yat". Dede biraz sonra üçüncü defa: - "Temel bana kar bul!" deyince en sonunda Temel isyan etmiş: - "Dede tuttuğuna güveniyorsan o benimkidir."

Hocanın muhabbeti
Of'lu hoca Cuma namazında içki içenleri fena azarlıyordu:
-"Paranızı sokağa atıyorsunuz! Kazanan kim? Meyhaneci...
En büyük dükkan kimin? Meyhanecinin...
En güzel ev kimin? Meyhanecinin...
Ya en güzel araba? Meyhanecinin.
Bu paraları veren kim? Ha sizin gibi kafasızlar..."
Aradan 2 hafta geçer, bir adam koşarak hocanın yanına gelir ve ellerine sarılıp öperek:

-"Allah razı olsun hocam, senin verdiğin içki vaazı sayesinde hayatım kurtuldu.."
Hoca memnun:
-"Aferin, içkiyi bırakmanın mükafatlarını ahirette de göreceksin oğlum." der. Adam düzeltir:

-"İçkiyi bırakmadım hocam, MEYHANE AÇTIM!"

VİDEOLARI İZLE
DEREBEYLERİ-1 (USAME BABA)

DEREBEYLERİ-2 (YAKIŞMIYOR)

Son düzenleyen: cardinal2k; 06-03-2007, 12:51 AM..
cardinal2k çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
Nǿ ŦΞДЯ™ (06-03-2007), [MaLacHi] (06-04-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 06-04-2007, 10:07 PM   #2
¢яєαмιηg
Banned

Teşekkür Etme: 156
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi : ¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute¢яєαмιηg has a reputation beyond repute

saol dostum ...
¢яєαмιηg çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı