![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Lerzan Mutlu'nun geçtiğimiz yıl 'Uçankuş' programında yaptığı, "İsminin baş harfi 'M' olan bir türkücü beni rahatsız ediyor" şeklindeki açıklamadan nedeniyle Mahsun Kırmızıgül, programın yapımcıları Can Tanrıyar ve Ufuk Ertan'la mahkemelik olmuştu. Kırmızıgül, hakkında gerçekle ilgisi olmayan yayınlar yapıldığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Mahkeme ise 9 Haziran 2006 tarihli kararıyla 'Pazar Keyfi', 'Uçankuş' ve 'Kadının Fendi' programlarıyla 'Uçankuş' isimli internet sitesinin, ünlü türkücünün ismini ya da görüntüsünü onun izni olmaksızın kullanmasını yasaklamıştı. MÜVEKKİLİMLE ALAY EDİLDİ Ancak Kırmızıgül'ün avukatı Hatice Utku Sıtkı, mahkeme kararına rağmen 'Uçankuş'ta Kırmızıgül'ün isminin hala kullanıldığını iddia etti. Tanrıyar ve Ertan hakkında savcılık takibi yapılması istendi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ALTIN KOZA'da Mahsun protestosu | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-08-2008 05:07 PM |
Bana dayak atanları savcılığa vereceğim / 24 Ağustos | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-24-2007 09:43 AM |
Mahsun 6 Kilo Verdi/16 Temmuz | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 08:48 AM |
3 Kişiye hayat verdi / 30 haziran | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-30-2007 01:05 PM |
Parayı kaptı ’referandum ertelenebilir’ sinyali verdi / 24 haziran | jockeя | Eskiler (Arşiv) | 0 | 06-24-2007 03:20 AM |