www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 06-26-2007, 10:26 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2837
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan 06/26/07 - Deniz Aşki Pahaliya Patladi

Nazire Şenlendirici, klarnet ustası eşi Hüsnü Şenlendirici’nin açtığı boşanma davasına karşılık cevap dilekçesini mahkemeye sundu.

Boşanmak istemediğini söyleyen Nazire Şenlendirici, mahkemeden çıkacak aksi karara karşılık istek ve şartlarına da bu dilekçede yer verdi.

Şişli 4. Aile Mahkemesi’ne sunulan cevap dilekçesinde Nazire Hanım eşi Hüsnü Şenlendirici’den istediklerini şu şekilde sıraladı:

“Çocuklarım Ergün ve Naz’ın velayetlerinin ben de kalmasını,kendim için aylık 7 bin YTL,

Oğlum Ergün’e aylık 3 bin YTL,

Kızım Naz’a ise aylık 2 bin YTL nafaka,

Evlilik birliği devam ederken başka kadınlarla ilişki kurduğu ve beni küçük düşürecek beyanlarda bulunduğu için 1 trilyon manevi,

Boşandıktan sonra bana sunulan yaşam kalitesinden yoksun kalacağım için 1 trilyon da maddi tazminat ödemesini talep ediyorum.”

Hüsnü Şenlendirici konuyla ilgili konuşmazken avukatı Aydın Kurban ise “Davanın hukuki boyutu hakkında herhangi bir açıklama yapamam. Nazire Hanım’ın ne istediği ya da ne söylediği değil, mahkemenin vereceği karar önemlidir. Boşanmayı savaş haline getirmenin bedelini malesef çocuklar ödüyor. Bu durumda önemli olan anneliği ve babalığı daha doğrusu erdemliği yok etmemektir” dedi...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı