www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-02-2007, 08:25 AM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2835
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan Basketbol topu ile boğulmaktan kurtuldu 02 temmuz

Durmuş SEVİNDİK- Seçkin KIRARSLAN/ZONGULDAK, (DHA)

ZONGULDAK'ta, kayalıklarda balık tutarken dalgaların etkisiyle denize düşen 51 yaşındaki Kenan Kasım, başını kayalıklara çarpması üzerine boğulma tehlikesi geçirdi. Kasım, denize atılan basketbol topuna tutunarak kurtuldu.
Olay dün saat 17.00 sıralarında Fener semti gezi yolundaki kayalıklarda meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü’nde matematik mühendisi olan Kenan Kasım, oltasıyla balık tutmak için kayalıklara geldi. Bir süre balık tuttuktan sonra sıcaktan bunalan Kasım, üzerindeki kıyafetleri çıkarıp yarı çıplak halde deniz seviyesinden 1 metre yükseklikteki kayalıklara inerek, kayalıklara çarpan dalgalarla serinlemek istedi. Ancak dalgalardan dengesini kaybeden Kasım denize düştü. Başını kayalıklara çarparak yaralanan Kasım, dalgaların kendisini kayalıklara vurmaması için yüzerek kıyıdan açıldı. Alnı açılan ve dalgaların arasında boğulma tehlikesi geçiren Kasım, bağırarak yardım istedi.
Gezi yolunda arkadaşları ile çay içerken Kasım'ın denizden gelen çığlıklarını duyan 47 yaşındaki Bekir Akın, aracının bagajında bulunan basketbol topunu denize attı. Kasım, önüne düşen topa tutunarak yardım gelmesini bekledi. Topa tutunarak yaklaşık 20 dakika bekleyen Kasım'ın imdadına tesadüfen bu mevkiden geçen bir balıkçı teknesi yetişti. Balıkçı teknesine alınan Kasım, Deniz Kulübü Plajı'na götürüldü. Burada ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan Kasım, daha sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Korkulu anlar yaşayan Kasım, polise verdiği ifadesinde “Serinlemek için kayalıklara çıkmıştım. Aniden gelen dalga beni denize çekti. Bağırarak karadaki insanlardan yardım istedim. Basketbol topuna tutunarak hayatta kaldım'' dedi.
Aracının bagajındaki basketbol topunu denize atarak Kasım’ın hayatta kalmasını sağlayan Bekir Akın ise, “Kasım’ın çığlıklarını duyunca, piknikte çocuklarımın oynaması için arabanın bagajına koyduğum basketbol topunu denize attım. Top da adamın 1- 2 metre önüne düştü. Yüzerek topa geldi ve tutundu. Sonra balıkçı teknesi gelerek adamı denizden çıkardı. Basketbol topu olmasa boğulabilirdi'' diye konuştu.
Balıkçı teknesinin sahibi Celil Bayraktar de Kenan Kasım'ı basketbol topuna tutunmuş bitkin bir halde bulduklarını söyledi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı