![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 74 Thanked 33 Times in 27 Posts
Üye No: 30674
İtibar Gücü: 2232
Rep Puanı : 7464
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Cem Uzan okyanusları da aştı
GP Lideri Uzan, seçim kampanyasını sürdürdüğü Ege'de seçim otobüsünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uzan, özel ve siyasi hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. GP Lideri Uzan, seçim kampanyasını sürdürdüğü Eğe bölgesinde seçim otobüsünde gazetecilerin sorularını yanıtladı. GP Lideri Uzan, özel ve siyasi hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu. GP Lideri Uzan, Mustafa Kemal Atatürk dışında Türkiye'den çok dünya siyasilerini örnek aldığını ve beğendiğini ifade etti. İngiliz devlet adamı Wisnton Churchill'e hayran olduğunu söyleyen Uzan, “Dünya çapında örnek aldığım siyasetçiler var. ABD'nin 40'ıncı başkanı olan Ronald Reagan ile ABD'nin 1963'te suikasta kurban giden efsanevi başkanı John F. Kennedy' i beğeniyorum” diye konuştu. Başbakanlık görevini bırakan İngiliz politikacı Tony Blair'ı de öven Uzan, siyasete mutlaka bir nokta koymak gerektiğini söyledi. Uzan, “10 yılı aşkın bir zamandır sürdürdüğü görevini kendi rızasıyla bıraktı. Blair, '10 yıldır elimden geleni yaptım. Şimdi görevimi devrediyorum' dedi. Eğer batılı toplumları örnek alıyorsak, bunları da örnek almak zorundayız. Siyasette bir son olmalı” şeklinde değerlendirdi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1951
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() geçen gün bizim burdaydı otobüste o kadar çok el sallayan vardıki herkes kendini başbakan olcam sanıo herhalde
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 60 Thanked 6 Times in 3 Posts
Üye No: 17856
İtibar Gücü: 1447
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ya bol keseden atanını gördüm de bu kadarını görmedim.adam bırak okyanusları aşmayı dünyayı yeniden kuracak sanki.söylediği hiç bişey makul değil.öss olsun,harç paraları olsun,mazot olsun.hadi bunları geçtim çeşmelerden su gibi çikolata akacakmış.bırak allah aşkına yaa.biz elimizi yüzümüzü yıkıyacak suyu zor buluyoruz.çikolata bi kenarda dursun...
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 12 Thanked 40 Times in 22 Posts
Üye No: 25768
İtibar Gücü: 1489
Rep Puanı : 2008
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]()
![]() |
#5 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 29 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 6127
İtibar Gücü: 1568
Rep Puanı : 1069
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() o aşar ama neyi bilemem
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
yine cem uzan :D:D:D | ***murat*** | Eskiler (Arşiv) | 3 | 08-03-2007 01:44 PM |
07/18/07 - Türk yapımı yatlar okyanusları aşıyor | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-18-2007 10:35 AM |
En Yeni Cem Uzan Vaadleri +16 :))) | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 4 | 07-05-2007 02:24 PM |
En Yeni Cem Uzan Vaadleri:)))[2] | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 7 | 07-05-2007 02:13 PM |
Cem uzan Derki:D | DAREDEVİL | Eskiler (Arşiv) | 15 | 04-29-2007 03:33 PM |