www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-08-2007, 04:23 PM   #1
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1771
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute
Varsayılan 16:02 Aşırı sıcak nedeniyle fenalaşan doktora ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı

Aşırı Sıcak Nedeniyle Fenalaşan Doktora İlk Müdahaleyi Vatandaşlar Yaptı

Taksim Meydanı'nda doktor olduğu öğrenilen bir kişi aşırı sıcak nedeniyle fenalaştı. Nefes almakta güçlük çeken Ümit Akın'a arkadaşları ve vatandaşlar yardım etmeye çalıştı. Akın, ambulasla hastaneye kaldırılırken Taksim Meydanı'nda sıcaklık derecesi 45 derece olarak ölçüldü.

Taksim Meydanı'nda doktor olduğu öğrenilen bir kişi aşırı sıcak nedeniyle fenalaştı. Nefes almakta güçlük çeken Ümit Akın'a arkadaşları ve vatandaşlar yardım etmeye çalıştı. Akın, ambulasla hastaneye kaldırılırken Taksim Meydanı'nda sıcaklık derecesi 45 derece olarak ölçüldü.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde arkadaşlarıyla birlikte dolaşmaya gelen ve Rusya'da doktorluk yaptığı öğrenilen Ümit Akın, aşırı sıcak nedeniyle fenalaştı. Bir anda yere yığılan Akın'a yanındaki arkadaşları ve vatandaşlar yardım etmeye çalıştı. Bir kadın, nefes almakta güçlük çektiği görülen Akın'ın başına ve yüzüne su döktü. Olay yerine gelen polis ekipleri ve vatandaşlar, yerde yatan ve nefes alamadığı için kıvranan Akın'a yardım etmek için seferber oldu. Akın, ambulansın gelmesiyle Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Fenalaşan doktorun durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Cihan Haber Ajansı) 23 dakika önce.. [900382]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı