![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2822
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ebru Şimşek geceyi karakolda geçirdi
9 Temmuz 2007Ömer ERDEM/İSTANBUL ![]() Evrakı eksik olduğu için aracının bağlanmasına sinirlenen Şimşek’in polislere, "Ben Adnan Hoca ile uğraşmış insanım. Siz benimle uğraşamazsınız" dediği ve hakaret ettiği iddia edildi. Polisin şikáyetçi olduğu Şimşek ve kardeşi Bihter Şimşek, Kadıköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Şimşek kardeşler, geceyi nezarethanede geçirdikten sonra sabah Kadıköy Adliyesi’ne çıkartıldı. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Tansel Tüfekçi’ye ifade veren Ebru ve Bihter Şimşek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ebru Şişmek, cep telefonunun kamerasıyla çektiği görüntüleri savcılığa delil olarak vereceğini belirterek "Ben çok akıllıyım" dedi.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
***Ebru Akel & Ebru Destan & Gamze Özçelik*** | Myclub | Adult eski arşiv | 0 | 03-11-2008 06:04 PM |
Üzerime bırak bu geceyi | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-29-2008 06:15 PM |
Oysa ki geceyi gündüze | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 09:40 AM |
Geceyi Uyuttum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-25-2008 05:34 PM |
Geceyi Dinlerken | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-25-2008 05:33 PM |