![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2006
Teşekkür Etme: 230 Thanked 549 Times in 244 Posts
Üye No: 12537
İtibar Gücü: 1938
Rep Puanı : 27440
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() Bağrıma bir acı olup yerleştin
Gözlerindeki anlamı Hareketlerindeki anlamları Biliyorum İçindeki fırtınaları okuyabiliyorum Yaşadığın içinde yaşattığın duygularını biliyorum Güzel gözlü kız Beni sevdiğini biliyorum Beni sevdiğini biliyorum Sana kalbimi ruhumu Tüm saf duygularımı Açmak isterdim Açamam bilmediğin acılarıma cefalarım Çilelerim var Hayatta kalmak istemediğimi bilmiyorsun Hayatta kalmak istemiyorum Yaşamak istememe sebeplerimi bilmiyorsun Seni zayıf ve güçsüz yanlarımın yaratacağı sıkıntılara sürüklemek İstemiyorum Yüzün kadar ruhun da mahsum Kalbin kadar gözlerinde güzel Seni tüm saflığınla ve güzelliklerinle Acılarıma çekmek istemiyorum Güzelim şunu da itiraf etmem gerekiyor Sana aşık oldum Seni seviyorum Tüm acılarımın yarattığı pusu biraz olsun azalttın Hayata biraz umutla bakmamı sağladın Yüzündeki güzel gülümse ruhuma uzun bir aradan sonra Huzuru yaşattı. Güzel kız seni seviyorum Ama hayata karşı olan güvensizliğim elimi bağlıyor Sana doğru uzatmama engel… Yakın bir zamanda defalarca ölümün kıyısından dönüşümün Yaraları henüz iyilşemedi sana doğru adım atmama engel Tüm yazdıklarım ve yazamadığım Acılarıma inat seni seviyorum Yüreğinle acılarıma ortak olabileceğine İnanıyorsan Beni hayatta tutmayı başarabileceğine inanıyorsan Kalbim sana açık Kırpıp durduğun gözlerindeki huzur verici ışığınla Vücudunda oluşan heyecanlarla Ruhundaki saflığınla Seni bekliyorum Bana bir adım atmanı bekliyorum Güzel kız seni acılara sürüklemekten korkuyorum Gel ve beni bu korkulardan kurtar Hayata bağlanmamı sağla Aşkınla güzel yüzünle Gel seni bekliyorum Seni inanamayacağın Kadar çok seviyorum. Kalbim sana açık Her zerre acıma inat Her kindar yaralarıma İnat seni seviyorum.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Her baharda açan çiçektim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-29-2008 05:18 PM |
Sonbaharda açan çiçekler | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 01:17 PM |
Gönlümde Açan Çiçek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-28-2008 10:37 AM |
Bataklıkta açan çiçek | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-06-2008 09:54 AM |
Zihin açan sporlar | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-19-2006 10:21 PM |