![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 14 Thanked 28 Times in 16 Posts
Üye No: 43565
İtibar Gücü: 1367
Rep Puanı : 1445
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() hepsi yalan soyledi isyansa isyan ettim isyansa unuttum her seferinde seni düştüm bırakma beni yakılmış rengi kaçmış *******in ortasından ateslerin ortasindan bütün ihanetlerin bütün kuşkuların arasından talanların kargaşanın korkuların yakasından biriyim bilirsin hüznü hiç yakıştırmadım ruhuma hiç ölmiyecek biriydim ateşmi yakardı beni hesapmı görürdüm günahlarıma kırmızının efendisiydim şu kahpe dünyaya meftun şu kendine zebun ben bir infilakla parçalanıyorum hepsi yalan soyledi bittim bırakma beni mor menevişli dağlarım olsaydı kor ateşler yansaydı sevdalıklarıma güneşi sağ ayı sol elime koysalardı vazgeçmekten bile vazgeçseydim O geliyor dediklerinde tefler çalsaydım küçük kızlar yetim çocuklar dünyanın bütün mazlumlarının gözleri ışıldasaydı ben olmasaydımda ruhum taşısaydı yükü adımı adının yanına yazsaydı en sona yazsaydı bu da olsun yazsaydı "olsun" yazsaydı bir ceylana yoldaş olsaydı bir çobana rastlasaydım da mendilime süt dolduraydı bela senden aşk senden kayboldugum dehlizlerin sonunda yol senden olsaydı hepsi yalan soyledi gittim bırakma beni bırakma beni bugün pazartesi dışarda sevdiğim sonbahar solgun bir adamın son kalesi oda kaydımı ellerinden büsbütün kaybetmiş olacak yani ben kendi kendinin kırılmış endazesi sorarsın ya bezen kapatıp gözlerini usulca dünyaya bu asiligin bahanesini nereye kadar gidersin kuşların kaderle uçtuğu her yağmur tanesini bir meleğin indirdiği yeni doğmuş bebeğe yutkunmayı ögreten çimene yesili buluta maviyi topraga doğurganliğı veren ey karıncanın bile kalbine merhameti indiren görünmezi gören bilinmezi bilen göğe çarkı feleğe süreyyaya yıldızlara kainata sığmayıp bir garibin kalbine giren duy sesimi işte bu benim işte ben herşeyden sonra ve herşeyin başında kapı aralığında mahcubum utanıyorum aslında vermeyi istemeseydin istemeyi vermezdin geldim bırakma beni Hepsi yalan söyledi isyansa isyan ettim nisyansa unuttum her seferinde seni düştüm bırakma beni... bırakma beni... bırakma beni...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
bırakma beni | GhencThurk | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-07-2008 01:17 AM |
Beni bırakma! | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-10-2008 02:10 AM |
Bırakma Beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-18-2008 06:54 PM |
Ne Olur Bırakma Beni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-06-2007 08:49 AM |
Bırakma Beni | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 12-19-2006 04:04 AM |