www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-14-2007, 12:13 PM   #1
Nǿ ŦΞДЯ™
Forum Kalfası

Nǿ ŦΞДЯ™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 75
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2822
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi : Nǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond reputeNǿ ŦΞДЯ™ has a reputation beyond repute
Varsayılan 07/14/07 - Başbakan Erdoğan zavallı’

Başbakan Erdoğan zavallı’

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Tunceli’den sonra Elazığ’a geldi. Kendisinden önce alanda konser veren Sanatçı Edip Akbayram ile birlikte “Güzel günler göreceğiz çocuklar” şarkısını söyleyen Baykal, PTT Meydanı’nda coşkulu bir kalabalığa seslendi.

Baykal, vatandaşların ilgisi ve “Başbakan Baykal” sloganları ile moral buldu. Başbakan Erdoğan’ın sürekli borsanın yükselmesinden söz ettiğini anlatan Baykal, şöyle konuştu:

“Türkiye’de döviz kanaması var. Yabancılar kazancını 7-8’e katlıyor. Dolar bazında yıllık yüzde 36 kâr elde ediyorlar. Oh ne ala, kemiksiz et. Türkiye’nin tablosu bu. Seçim dönemi bunların bilançosunun yapılacağı zamanlardır. Ben size güveniyorum. 10 gün sonra yeni bir hükümet, inşallah yeni bir başbakan çıkacak.”

ETİK SÖZÜ YAKIŞMIYOR

Baykal, kendisiyle ilgili olarak Erdoğan’ın kullandığı, “Yaşı 70, zaten Başbakan da olmak istemiyor” sözlerini hatırlatarak, şöyle devam etti:

“Böyle konuşuyorsa, bu Başbakan tam bir çaresizliğe düşmüş demektir. Benim yaşımdan Allah’a şükür bir şikayetim yok. Allah sağlık verdikçe, millet de görev verdikçe çalışmaya, millet için koşmaya devam edeceğim. Eğer bir siyasetçinin politikalarını değil de yaşını söz konusu yapıyorsa, o bir zavallıdır. Başbakan etik olmaktan söz etmiş. Etik sözü Başbakan’a yakışmıyor. Etik demek, ahlak demek, arkasında dosyası olmamak demektir. Kendi çocuklarını değil, milletin çocuklarını düşünmesi demektir.”

30 YILDIR BEKLİYORUM

Baykal, vaatlerini anlatırken de şunları ekledi: “Bunları seçime üç gün kala oy almak için söylemiyoruz. Hepsi dosyalarda hazır. 30 yıllık siyasi hayatım yatıyor. O deneyimlerimle söylüyorum. Günün birinde görev alırız, diye düşündük, hazırladık. Şimdi işte o zaman. Bunu hep beraber yapalım.”

Tunceli’de ‘hepimiz kardeşiz’ mesajı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin kalelerinden Tunceli’de konuştu:

SİZİN YERİNİZ AYRI: Benim siyasi yaşamımda Tunceli’nin hep özel bir yeri ve önemi olmuştur. İnşallah yine hep yan yana kucak kucağa olacağız. Tunceli’yi ben, Türkiye’nin laiklik, demokrasi mücadelesi ve siyasi felsefe açısından önemli sayarım.

EL ELE OLALIM: Terör en büyük sorunumuzdur. Bölge insanına güvenmek, sevmek, el ele, dayanışma içinde olmak zorundayız.

KÖPRÜYÜ BİZ YAPACAĞIZ: Sorunlarınızı biliyorum. En başta Pertek Köprüsü geliyor. Başbakan geldi, söz verdi ama yapmadı değil mi? Şimdi ben size CHP sözü veriyorum.

A. Rezzak ORAL / ELAZIĞ-A. Rezzak ORAL

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı