![]() |
|
Yemek Tarifleri En İyi En Güzel Yemekler,İçecekler ve Dahası. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: İstanbul
Mesajlar: 281,268
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() MALZEMELER: 1 tane yumurta, 1 çay bardağı süt, 1,5 çay bardağı şeker, 2 çay bardağı un, 1 talı kaşığı tarçın, 1 paket vanilin, 1 paket kabartma tozu, HAZIRLANIŞI: Yumurta ve şekeri çırpın. İçine diğer malzemeleri karıştırıp boza kıvamında yapın ve 6 tane neskafe fincanına paylaştırın. Fincanları yayvan bir tencereye koyup fincanların yarılarına gelecek kadar su dökün ve tencerenin kapağını kapatın. Önce yüksek ateşte kaynamasını belleyin ve ocağın en düşük tarafına koyup kapağını hiç açmadan 20 dakika pişirin. Ocağın altını kapatın ve tencerenin kapağını hiç açmadan 15 dakika beklettikten sonra kapağını açabilirsiniz ve afiyetle yiyebilirsiniz. Afiyet olsun! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|