![]() |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Yaş: 40
Mesajlar: 2,424
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1856
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 4 soğan (ince doğranmış) , 50 g (1 çorba kaşığı) tereyağı veya margarin , 50 g rendelenmiş peynir , 1,5 litre su , tuz ve karabiber , 4 dilim ekmek , sıvı yağ (kızartmak için) , 2 çorba kaşığı (30) ml mısır unu
Küçük küçük doğranmış soğanları tencerede altın rengi olana kadar kavurun. Ateşten alın ve biraz soğutun. Üzerlerine 1,5 litre soğuk su dökün. Tuz ve karabiberi koyun. Kapağı kapatarak basıncı en yüksek dereceye ayarlayın. 5 dakika pişirin. Basıncı yavaş yavaş düşürün. Karışımı, biraz suyla karıştırılmış 2 çorba kaşığı (30 ml) mısır unuyla koyultun. kızartma tavasında birkaç dilim ekmeği kızartın. Her bir dilimi dörde bölün. Ekmekleri bir çorba servis kasesinin dibine yerleştirin ve üzerlerine çorbayı boşaltın. Rende peyniri serpin. Çorba kasesini sıcak fırında birkaç dakika ısıtın ve servis yapın. Beyaz Şarap |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kuru soğan lüks oldu | styla45 | Yurttan Haberler | 2 | 04-15-2010 01:37 PM |
Taze Soğan Yahnisi (8 kişilik) | slipknot | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-28-2008 10:52 PM |
Altın Soğan Halkaları | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-18-2008 08:10 PM |
Ekmekli Soğan Çorbası (4 Kişilik) | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 11:55 PM |
Havuç Kremalı Soğan Dolması | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-15-2008 12:23 AM |