www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-20-2007, 09:01 AM   #1
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye

The J0lly J0ckeR Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 2
Üye No: 43617
İtibar Gücü: 1509
Rep Puanı : 4314
Rep Derecesi : The J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond repute
Varsayılan Bu başbakana güvenilmez 20 Temmuz 2007

Bu başbakana güvenilmez
20 Temmuz 2007 Cuma 00:02
CHP lideri Baykal, Başbakan Erdoğan'ın artık güvenililirliğini yitirdiğini iddia etti
NTV'de yayınlan Seçim 2007 programına katılan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, DTP'nin PKK'yla bağlantısının kesin olduğunu arka cebinde silah olan kişilerle uzlaşma sağlanamayacağını iddia etti.

Baykal "AB ülkeleri Leyla Zana'ya (Siz genç bir hanımsınız PKK'yı inkar edin, mücadelenizi siyasi yolla yapın size destek olalım) dedi. inkar edemedi. DTP bu seçime parti olarak girmeye cesaret edemedi çünkü geçen seçimden fazla oy kaybedeceğini anladı. Halkımız oradaki gerçeği gördü. Orada PKK'ya halk desteği kalmadı." dedi.

Başbakan güvenilirliğini kaybetti

Başbakan Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulunan Baykal, "Ben teröre önlem al diyorum o bana (Kardeşim Türkiye'de terör bitti de mi Kuzey Irak'a bakalım) diyor. Ben kendisini eleştirdikçe o bana çirkin yakıştırmalar yapıyor. Gel televizyonda tartışalım diyorum o bana meydanlardan hakaret ediyor. Ben çiftçiye ÖTV'siz mazot vereceğim diyorum o olmaz verilmez. Peki kendi oğlunun gemisine pardon gemiciğine, özel hava yolu şirketlerine neden ÖTV'siz mazot veriyorsunuz.

Kandili kutladı

Baykal, kendisine soru soran gazeteciler ve izleyicilerin Regaip Kandilini kutlarken "Allah aşkına söyleyin bir siyasetçinin oğluna gemi alması yakışıyor mu?" dedi.

Başbakan açığımı aradı

Başbakan anlaşılıyor ki hakkımda bir hayli araştırma yapmış. Hiç bir şey bulamayınca 1944'te karneyle ekmek verdiğimizi iddia etti. O Dönemde İngiltere'de bile ekmek karneyle veriliyordu. Benim Enerji Bakanlığı yaptığım dönemi diline dolamış. O dönemde tüm dünyada petroml krizi vardı. Tutturmuş eşimin mal varlığını açıklamıyormuşum. Ben eşimin mal varlığını kaç kez açıkladım. Ailesinden miras yoluyla kalan mülkleri zaten açıkladım. ben hayatım boyunca mal mülk peşinde koşmadım. Asıl kendisi hakkında bir sürü iddia var. Bir işadamı 1 Milyar doları olduğunu söyledi yanıt veremedi yuttu. Biri benim hakkımda bir iddiada bulunsa mahkemeye veririm!

The J0lly J0ckeR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı