![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız varMemur sendikasıyız-hep yaptık güç birliği
Vatanın dört yanında-sağlıyoruz dirliği Görevi tamamlarız-değişik misyonumuz Geçmişten geleceğe-çünkü soyumuz Oğuz Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Türkiye’nin bugünü-yarına sahip çıkma Kavgasını veririz-hor gözle sakın bakma Milli Eğitim için-politika ürettik Vatanın dört yanında-haksızlığa hükmettik Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Yurdun yarını için-bütün gençlerimize Milli değer kavrattık-biz son verdik krize 21. yüzyıl-ilim ve irfan çağı Mutluluğa sokarız-ulaşılan her bağı Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Ezberci eğitimin-esir aldığı kütle Bizle huzur bulacak-sona erecek çile Bilimin ışığıyla-aydınlanmayan ruhu Sevgiyle sarıyoruz-bizler olmuşuz uhu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Milli olan değere-hep sahip çıkıyoruz Boynu bükük durmayız-ışığı yakıyoruz Eğitim çalışanı-bilgiliyiz şuurlu Varlık sebebimiz var-kalplerde hüner dolu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Biz yetiştiriyoruz-yaparız yatırımı Tarih bilen ders alan-çalıştırırız hamı O körpe beyinlere-vatan millet sevgisi Daim yerleştiririz-yaşatırız bu hissi Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Düşünen çalıştıran-büyük bir sendikayız Öğretmen hizmetleri-memur müdür genci kız Her gün çoğalmaktayız-akıl ruh kalp ve beyin Eğitim ordusuyuz-buna maşallah deyin Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var İç ve dış tehditlere-karşı koyar dururuz Bölen parçalayanı-yaşatmayıp vururuz Bütün enerjimizi-hepten ettik seferber Geçmişten geliyoruz-duyulur yurtta haber Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Kökümüzden kopmadık-yola çıktık önceden Dış mihraklar vız gelir-hemen davrandık erken Kalplerimizde ülkü-saygı sevgiyle dolu “Ben değil biz” diyoruz-hepten kapladık yolu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Türk çocuğu gençleri-yetiştirmek gayemiz Haini affetmeyiz-karşımızda çöker diz Katılımcı Sendika-bilinsin atılımcı Bizlerle birlik oldu-anne baba ve bacı Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Bölücü yıkıcılar-bulunmaz aramızda Bu durduğumuz yerde-güneşle dolar oda Gelişen geliştiren-kendini aşabilen Toplum kuruluşuyuz-dilimizde ilim fen Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Bizim demokrasimiz-benzer kılcal damara Uğratmamak gerekir-sıkıntıya dumura Bir siyasi partinin-değiliz uzantısı Ruhlarımız birleşti-çok sağlamdır çatısı Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Türkiye dendiğinde-yüreği kanatlanan Birliğe açık toplum -biziz yurt için yanan Bölen ve parçalayan-tutmasın elimizi Asla taviz vermeyiz-affetmeyiz hiç sizi Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Vatanın üzerinde-oynanan oyunları Hepten önleyeceğiz-kırarız boyunları Bayrak toprak devlet bir-böyle bilinmelidir Bir tehlike anında-öne gelinmelidir Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Değer verdiklerimiz-en önemli mefkure Bilinsin öğrenilsin-bu bayrak düşmez yere Tehditler yıldıramaz-çekin senaryonuzu Kalp ile ruhunuza-toplu basarız tuzu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Yüzyıllardır oynanır-Türk’e karşı bir öfke Soyunuzda özür var-çıkmaz sizlerden leke Türkiye’nin durumu-içimizi sızlatır Her gün çomak sokarlar-kabul etmeyiz hatır Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Şu ölü toprağını-kaldırın üstünüzden Aymazlık aldırmazlık-böyle yapmadı deden Kişi kurum olarak- kış uykusunu defet Milli birlik olmalı-topluca canım millet Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Kuvay-ı Milliye’ nin-ruhu sarsın gençleri Harekete geçirtsin-bütünüyle dinçleri Saygılı davranmalı-aklı almayın boşa Birlikte olmalıyız-sonra bakılmaz yaşa Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Akıllı strateji-gerçekçi adımları İleri atıyoruz-görürüz itibarı Dışarıda yazılan-çeşitli senaryolar Bize bir şey yapamaz-çakal akrep ve davar Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var O Sevr dayatmasını-hortlatmayı düşünen Mahlûklara geçit yok-solar gider yıkan ten Başı kuma gömmeyiz-yarınsız bırakmayız Atamızdan armağan-tükenmeyen volkanız Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var İç ve dış mihraklara-kalamayız tepkisiz Üste balyoz oluruz-bırakırız içte iz Timsah gözyaşı döken-tanıyoruz onları Yunan gibi olacak-bilinmeli sonları Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Devletin yapısından-o çürük elmaları Hep ayıklayacağız-işleri kalır yarı Ne Mutlu Türk’üm diyen-insanın onurunu Hepten koruyacağız-yükselteceğiz onu Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var Köklerimiz geçmişte-hedefse gelecekte Milli kültür dillerde-gideceğiz hep öte Türkiye söylenince-yüreği kanatlanan İnsanları bekleriz-erkekler ya da bayan Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var 200 bin kişiyiz-el el gönül gönüle Ankara’dan yayıldık-belde ilçe ve ile Öğretmen Hasan yazar-o da onlardan biri Şiirimi okuyan-kalplerde tutar yeri Türkiye’yi sokakta-bulmadık farkımız var Türk Eğitim Senli’ yiz-yüreğimizde hız var
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
L2 Sancak-Yeni Lineage2 Serverı | sagopa57 | Oyun Muhabbetleri | 0 | 04-21-2010 12:30 AM |
Hasan Sancak | GooD aNd EvıL | Edebiyat | 155 | 04-14-2009 04:33 PM |
08/14/07 - Komando Tugayı'nda sancak devir-teslim töreni | Seager | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 10:41 AM |
Hasan Şaş'ın doğum günü | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-01-2007 01:13 PM |
Hasan ŞaŞ GÖz KamaŞtirdi | CaKaLBoT | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-11-2006 12:59 PM |