![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2836
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() bu nasıl bir kaçış
elle tutulur bir rüya gibiyaşadım seni bir rüya gibi indi gök avuçlarıma göğsüne sığındığım batık bir gemi gibi yerinden memnun demirlerimi sana attığım limanımdın dilim oldun kalemimde dize dize çözüldüğüm gözüm oldun kör *******imde güneşi bestelediğim umudum oldun uçurum eteklerinde yüreğine tutunduğum gözyaşım oldun isyanlarımda kadınlığımda kıskançlığım yalnızlığımda bir idam mangası tüm çıkmazlarıma dünüm oldun bugünüm oldun eksik kalan yaşanmamışlarımda balta girmemiş orman gibi saf sevgilerimi sergiledim avuçlarına yarınlarıma açılacak kapıların tüm anahtarlarını bağışladım sana sevdim seni kadınca duygularımın coşkusuyla yaşanmamış özlemlerimin adına sevdim seni yer gök şahidim Tanrı adına sevdim seni karınca kararınca değil sevdim seni K A D I N C A anlayabiliyor musun adam gibi sen de sevebiliyor musun ben sevdim mi ölümüne severim ölümüne severim umut hep içimde hep benimle bu yürek zannettiğin kadar zayıf değil bakma aynalardaki görüntüye aldanma yalancı gülüşlerdeki sahte ilgiye kanma ''seviyorum''diye etrafında pervane geçinenlere kaç kişi sana *******den çığlık oldu kaç kişi sana çiy damlasından sevgi dokudu kaç kişi kanat oldu rüzgarlarına kaç kişi dua umutlarına sevdim seni / denizle tuz gibi sevdim seni / hamurla maya gibi sevdim seni / bulutla yağmur gibi torağın yağmuru sevdiği gibi topraktaki koku gibi taze ekmek gibi ve de sevdim seni canım gibi ben sevdim mi canına severim ölümüne severim ölümüne...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Unutkanlık iki kişinin canına mal oldu | styla45 | Yurttan Haberler | 0 | 04-12-2010 01:44 AM |
Canına Can Verirdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-03-2008 04:11 PM |
Canına Okuyacağım | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:24 AM |
Canına Can Verdim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-20-2008 12:24 AM |
Vay canına şu işe bakın.. 16 Ekim 2007 | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-16-2007 05:04 PM |