www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-25-2007, 03:19 PM   #1
sara74
ÇaKaL Üye

sara74 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1700
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi : sara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond repute
Varsayılan İlhan Parlak:''Fenerbahçe'deki Samimiyet ve Güvenden Etkilendim.''

Fenerbahçe'deki samimiyet
ve güvenden etkilendim"
25 Temmuz 2007 Çarşamba

Oyuncularımızdan İlhan Parlak, takıma yeni katılmış olmasına rağmen uyum sürecini çabuk atlattığını, Fenerbahçe'deki arkadaşlık ve samimiyetten etkilendiğini belirterek, "Yeni gelmiş olmama rağmen bir an önce uyum sağladım. Burada arkadaşlık çok iyi. Bana olan yaklaşımları ve beni karşılamaları çok güzeldi. Burada insanların birbiriyle samimiyeti ve güveni beni çok etkiledi. O nedenle bir an önce takıma kaynaştım. Elimden gelen performansı gösterip bir an önce takımdaki yerimi almak istiyorum. Burada olduğum için kendimi şanslı hissediyorum" dedi
Samandıra'daki sabah antrenmanından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlandıran İlhan Parlak, kadroda yer alması konusunda, "Fenerbahçe gibi bir camiada kadro genişliği normal. 3 zorlu maratonda mücadele edeceğiz. Böyle bir kadroda yer almak tabi ki çok zor. Ama bir yerlere gelip, bir şeyler başarmak istiyorsak hiçbir şey kolay değil. Bu zorlu mücadelede kim iyi olursa formayı o alır" dedi.
İlhan Parlak, "İlhan'ı ne zaman izleyeceğiz? İlhan ne zaman taraftarların sevgilisi olacak?" şeklindeki soruları, "Şu anda da olabilir, sonra da olabilir. Bu benim elimde olan bir şey. Çalışmamı, hırslı mücadelemi antrenmanlarda gösterip, hocamın da bana vereceği şansı iyi değerlendirirsem, bir an önce olur diye düşünüyorum" diye yanıtladı.
İlhan Parlak, forvet transferine ihtiyaç olup olmadığı yolundaki soruya ise, "Bence gerek yok. Gerçekten iyi oyuncular var. Kezman, Deivid, Colin, Semih ve ben varım. Ama tabi ki, bu hocamızın vereceği bir karar. Benim düşüncem; gerek yok diye düşünüyorum" diye yanıtladı.
Zico ile görüştüğünü belirten İlhan Parlak, "Fenerbahçe'ye ilk geldiğimde Zico ile görüştüm. Bana 'Kayserispor'da attığın golleri inşallah burada da atarsın' dedi. Bunlar benim için güzel şeyler. İnşallah o şans da geldiği zaman, iyi futbolum ve gollerimle takıma faydalı olmaya çalışacağım" diye konuştu.
Beşiktaş'la oynanacak Süper Kupa finaline de değinen İlhan Parlak, "Böyle büyük bir camiaya geldiğim için önceleri çok heyecanlıydım. Ama yavaş, yavaş bunu yenmeye çalışıyorum. Beşiktaş ile kupa mücadelesinde, şans verilirse oynamak için her şeyi yaparım. Geçen yıl Polonya'da U19 Avrupa Şampiyonası'nda 3 maçta 5 gol atarak gol kralı olmuştum. Benim için önemliydi ama takımımın başarı elde edememesine üzülmüştüm" diye konuştu
Roberto Carlos'la oynamaktan mutluluk duyduğunu belirten İlhan Parlak, "Uzun yıllardır televizyonlarda izlediğimiz, dünyanın bir numaralı sol beki olarak adlandırılan Roberto Carlos ile aynı takımda olmak benim için büyük bir şeref. Onunla birlikte idmana çıkmak bile anlatılacak bir şey değil. Çok mükemmel bir şey benim için" diye konuştu

SADECE BİR TESEKKUR YETERLİ!..
sara74 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı