![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Müdavimi
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 4 Times in 4 Posts
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1853
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() Eda Taşpınar - Nurettin Hasman Müzik otoriteleri tarafından dünyanın en başarılı gitaristi olarak anılan Jose Feliciano, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Doğuştan görme engelli olan sanatçı performansıyla ayakta alkışlandı. GERİLİM TÜRÜNÜ SEVİYORUM Konsere katılanlar arasında sosyetik güzel Eda Taşpınar ve sevgilisi Nurettin Hasman da vardı. Yazın başından beri tüm zamanını Bodrum'da güneşlenerek geçiren Taşpınar, konser boyunca Feliciano'nun şarkılarına eşlik etti. 'Olağanüstü' olarak nitelendirdiği konserin çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Taşpınar, güneşlenirken çekilen fotoğrafları için şunları söyledi: "Çıkan fotoğraflarla ve haberlerle ilgilenmiyorum. Sadece güneşleniyorum. Güneşlenirken 50'nin üzerinde kitap okudum. En çok gerilim türündeki kitapları seviyorum." ÜNLÜLER AKIN ETTİ 1.5 saat sahnede kalan Feliciano; 'Rain', 'Destiny', 'Ponte A Cantar', gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Porto Rico'lu sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Hıncal Uluç, Atilla Dorsay, Şebnem Sönmez ve Sezen Cumhur Önal da vardı. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dev E-Kitap Arşivi! 643 Tane Kitap Tek Link! Tıkla indir yükle download e-book | styla45 | e-kitap, e-book, Kitap | 0 | 05-05-2010 02:52 AM |
eMcezi Farkı ile Gülben Ergen Üstsüz Güneşlenirken Bonusu Sibel Turnagöl | emcezi | Adult eski arşiv | 0 | 11-16-2008 03:42 PM |
Gözlerinden okudum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-11-2008 08:04 PM |
AŞk Okudum - AŞk Dokudum | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:30 AM |
07/21/07 - Pakistan'da fırtına: 50'den fazla | Nǿ ŦΞДЯ™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2007 08:43 AM |