www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-09-2007, 10:18 AM   #1
Seager
Forum Müdavimi

Seager Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 43347
İtibar Gücü: 1853
Rep Puanı : 5050
Rep Derecesi : Seager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond reputeSeager has a reputation beyond repute
Varsayılan 08/09/07 - Güneşlenirken 50'den fazla kitap okudum!

Eda Taşpınar - Nurettin Hasman

Müzik otoriteleri tarafından dünyanın en başarılı gitaristi olarak anılan Jose Feliciano, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda İstanbullu hayranlarıyla buluştu. Doğuştan görme engelli olan sanatçı performansıyla ayakta alkışlandı.

GERİLİM TÜRÜNÜ SEVİYORUM
Konsere katılanlar arasında sosyetik güzel Eda Taşpınar ve sevgilisi Nurettin Hasman da vardı. Yazın başından beri tüm zamanını Bodrum'da güneşlenerek geçiren Taşpınar, konser boyunca Feliciano'nun şarkılarına eşlik etti. 'Olağanüstü' olarak nitelendirdiği konserin çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Taşpınar, güneşlenirken çekilen fotoğrafları için şunları söyledi: "Çıkan fotoğraflarla ve haberlerle ilgilenmiyorum. Sadece güneşleniyorum. Güneşlenirken 50'nin üzerinde kitap okudum. En çok gerilim türündeki kitapları seviyorum."

ÜNLÜLER AKIN ETTİ
1.5 saat sahnede kalan Feliciano; 'Rain', 'Destiny', 'Ponte A Cantar', gibi sevilen parçalarını seslendirdi. Porto Rico'lu sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında Hıncal Uluç, Atilla Dorsay, Şebnem Sönmez ve Sezen Cumhur Önal da vardı.

K.İ.T.S.

CAKAL.NET

Seager çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı