![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12094
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Senin aşkın yok bu şehirde,
SessizLiği gövdesinden söküp çıkardığın dağLar yok. Kim biLir hangi yaman ateş harlandı? HarLanan KızıLırmak değiL. Kim biLir hangi mevsimLer soğudu, suLarın bittiği denizlerde? Bu deniz Marmara değiL. Başını çevirdiğin dargın akşamLar, Utanırdı yaşamaktan, Utanırdı sevdaLar yaLnız kaLmaktan... YıkıLdı canına yandığım hayaLLerim. GözLerinde dondu yokLuğun öLümLeri GöLgeLer yürüdü, AyakLandı şehirLer, ÇığLıkLar boğuLdu sızLayan yürekLerde KuLakLarının çınLamasından anLamaLıydın, kuşLara senden söz ettiğimi... Hüznü ayakLandırmanın boş oLduğunu, anLamaLıydın. BiLiyorum, Senin aşkın yok bu şehirde... Badem gözLü çocukLarın hayaLi yok. Kim biLir hangi güL yaprağı tutuştu? Tenimin akLığına hangi kanLar karıştı? Son sıcakLığında aşkın, Kim biLir hangi ufuk karardı? DağLar, ayağına bağLı pranga Toprak, kan kardeşi aşkımLa Başını yasLadığın vakitsiz öLümLer, Utanırdı uyumaktan... Utanırdı sevdaLar hoyrat yaLnızLıkLardan... Daha türküLer dinLeyecektim. Acı kahvemi içecektim tek başıma... KahpeLikLerin üstüne, masmavi gökyüzünü çekecektim. Sabah ayazında açıLacaktı güneşin yüzü Kördüğüm aşkLarı çözecektim, ihanetin boynundan... Zaman benim yanımda değiL... YoksuLLuk boşaLıyor umutLara |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevdiğimle Yaşlanmak İstiyorum...
Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım. Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi. Güzel günlerimizi, evimizde bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte. Sonra çocuğumuz olmalı, Düşünsene senin ve benim olan bir canlı. *******i ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız. Zaman su gibi akıp giderken, her şey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() AGLAYACAKSIN
Dönüpte bakinca, bir an maziye Kirdigin kalbime, gönder taziye! Bilemedim kiymetin, eyvah diye Döküp gözyaslarin..Aglayacaksin Askin kalpte sakli, görünmez derin Yüregim yaniyor, ellerim serin Bu perisan adam benim eserim Deyip hiçkirarak, Aglayacaksin Izdiraptan gayri, ne verdin bana? Sen’i seven Ben’ken..gittin yabana Içip hicran zehrini, kana kana Geçmise vah! edip..Aglayacaksin Benim gibi seven, nerde bulunur? Sevgimin günahi, Sen’den sorulur Bir gün minarede, SELAA duyulur Askim ölmüs deyip..Aglayacaksin Deger vermedin, bakmadin yasima Bir demet gül, koyacaksin basima.. Affet! ..deyip, sarilarak tasima Fatiha okuyup..AGLAYACAKSIN |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Acıyor
Bir gönül yorgunu şu kalbim benim Neden aldattın gittin ey zalim Bu kadar mıydı senin o yüce sevgin Dönüşü yok artık kalbim acıyor Bırakıp gittin ardına bakmadın Madem mutluydun neden ağladın Doğan güneşimizi sen kararttın Dönüşü yok artık kalbim acıyor Dönüp de bir bak şu maziye Ne kalmış o büyük aşktan geriye Bu uğraş, bu çabalar boş niye Dönüşü yok artık kalbim acıyor Gönül defterimden sildim ben seni Acı dolu mazime gömdüm sevgini Tanrıdan dilemem bil artık seni Dönüşü yok artık kalbim acıyor Aşkı, sevgiyi sende aradım En büyük acıları sende yaşadım Başkalarının oldun ses çıkartmadım Dönüşü yok artık kalbim acıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğum günün KutLu oLsun
Bazı günLer vardır, insanLara maziyi hatırLatır. Ve yeni bir ya$a girmenin, mutLuLuğunu ya$atır. O günLerde insanLar özenLe hazırLanmı$ pastaLar üzerindeki mumLarı aLkı$Lar arasında söndürerek mutLu oLurLar. İ$te sen her sene doğum günü kutLAyan sevgiLi, ben ise, bu hayatta sadece etrafını aydınLatan ve seneden seneye yakıLıp söndürüLen bir mum oLdum senin eLine. Bak yine vakti geLdi, bir yıL ne çabuk geçti. Yine $irin pastaLar üzerinde etrafımı aydınLatıyorum. Haydi aceLe et, bekLetme fazLa, eritme beni seneye de kaLayım. ÜfLe ve söndür ı$ığımı. Söndür ki benim karanLığım senin mutLuLuğun oLsun. Doğum günün kutLu oLsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
|
![]() sağol kanka..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() :RicA EderiM:
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
uyuyorum istanbul | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-23-2008 05:33 PM |
istanbul kanatlarımın altında | pegasus | Adult eski arşiv | 4 | 03-22-2007 01:55 PM |
istanbul içi item | rapzone | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-04-2007 10:18 PM |
güzel istanbul.....! | Tathar Elanessé | Eskiler (Arşiv) | 4 | 04-22-2006 10:28 AM |
Istanbul siirleri | charlie | Eskiler (Arşiv) | 2 | 02-13-2006 04:56 PM |