www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-11-2007, 12:18 PM   #1
sara74
ÇaKaL Üye

sara74 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1700
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi : sara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond reputesara74 has a reputation beyond repute
Varsayılan Erol Taş Rolünü Hangi Vekil Oynasın! 11.08.07

EROL TAŞ ROLÜNÜ HANGİ VEKİL OYNASIN?
Abdülkadir Aksu, Meclis'te rol dağılımını Osman Yağmurdereli'ye sundu..

11.08.2007 07:37
Meclis Başkanı’nı önceki gün büyük bir uzlaşıyla seçen vekillerin neşesine diyecek yok. Oylama sırasında vekiller arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Genel Kurul’da AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli ile İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu arasında senaryo ve dizi üzerine neşeli bir sohbet gelişti.

Aksu, ‘Osman, sen kısa sürede bir senaryo yaz. Buradaki milletvekillerine de rol ver. Bak Kamer Genç iyi bir Erol Taş olur. Ona öyle bir rol ver. Bizim Gavurdağlı Mahmut Durdu durmadan sigara içiyor, ona göre bir rol bul. Bir de peştemalci bulmak lazım’ diye takıldı.

Sohbete katılan gözleri görmeyen AK Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, ‘Ben dizinin kahramanı olmaya hazırım. Güzel kızlara rol veriyorsanız’ esprisini patlattı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mahmut Durdu ise, ‘Meclis’te tek ben Gavurdağlı’ydım. Ama şimdi iki oldu. Devlet Bey, bir miting de ‘Biz, Gavurdağlıyız’ dedi. Artık iki Gavurdağlı var’ diye milletvekillerini uyardı.

SESİNDEN TANIDI

Yine Genel Kurul’da Lokman Ayva, oylama sırasında elini sıkan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi sesinden tanıyınca, Bahçeli’yi şaşırttı. Ayva, ‘Tebrik ederim Sayın Bahçeli, hayırlı olsun’ deyince, sesinden tanıdığım için çok şaşırdı. O da bana ismimle hitap etti, beni tanımasına şaşırdım’ diye konuştu. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’un gündeminde ise su sorunu vardı. Unakıtan, ‘Artık su sorununu ben de hissetmeye başladım. Depodan su geliyordu. Bugün depodaki su bitmiş. Kesinti vardı. Ben de su sorunu yaşamaya başladım’ dedi.

STAR

SADECE BİR TESEKKUR YETERLİ!..
sara74 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:08 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.