![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1996 İSTANBUL SAVAŞLARI
I seni vücudun için seviyorum leylâ 1996da istanbulda illâ uzun zamandır yağlanmamış bir alet huzruyla sana da söylemiştim maymunlar da bilirler tatlı tatlı paslanmanın zevkini elimi çabuk tutmalıyım diyorum seni düşününce hemen adını anons ediyorlar kapılardan önce ben geçiyorum (neme lazım) bak 1996da istanbulda şarkı söyleyeceksen leylâ böyle söyleyeceksin boynunu kullanarak erkeksen "keşke" demeyeceksin erkek değilsin ama şarkı söyleyeceksin insan istediği şeyi olur çünkü (n'olur) ama sen en iyisi kimseye gitmeyeceksin, sadece gelirken kendi içkini getireceksin bir de şarkı söyleyeceksin, papuçlarını çıkartmadan önce sessizce, çünkü bu yorgun çocuklar bir şeyin tarihini yazdılar mı iyice döneceksin, icabında denizin dibini sevmeyi öğreneceksin, çünkü birdir insan yanındakine bakmaz (yani bu kadar olur) asansörlerde ve evliliklerde öğrenilmiş çeşitli yakınlıklar vesilesi ile dikkat et elini yakacaksın, özgürlük kârsız bir miskettir 1996da istanbulda leylâ bir cumartesi erkeksen tek geleceksin ve kanlıcada biliyorum erkek değilsin ama bir banka oturdun mu uzaktan da yakından da bakılabileceksin sigaranı yakarken küfredişinden öpüyorum II seni öyle cumartesi deyişin için seviyorum leylâ bu trafik sıkışıklığını benimle paylaştığın için gömleğinin düğmelerini önümde bir açar bir kaparken seni seyredişimi seyrettiğin gözümden kaçmadı leylâ beni sevişir misin? tahtaya kaldırılmış bir çocuk edasıyla mahkumsuz bir idam mangası olarak yani birilerinin omzuna bastırabildiği kadarsa insan kilosu kaça? senin de söylemek gelirse içinden aynı şeyi, sakın söyleme leylâ sus!acaksın ve yutkun!acaksın çünkü 1996da istanbulda bütün tekrarlar tekrarlardan ibaret seni göbeğinin çevresindeki yuvarlaklık için seni beyaz kocaman külodun için seni beni öldüreceğin için seviyorum leylâ bak 1996da istanbulda ibret-i alem için yanaklarından öpmek için yetişmeye çalıştığım bir şeytan olarak kumdan kalelerini bozuyorum sonra oturup o kumların ortasında çamurlardan bir tanrı yapıyorum, ve kaval kemiğimdeki boşluğu onunla sıvıyorum bir kaç kuru kafatasının bir kaç onyıl öncesinde 1996da istanbulda gözlerim olmasa hiçbir şey yok anlıyorum bak seni penisimden yaptım kıpırda!
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|