![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57910
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ağlayı, ağlayı ana gözlerimde yaş kalmadı
sürünmekle geçti hayat dizlerimde fer kalmadı yoruldum bıktım usandım dökülecek ter kalmadı nerdesin çare gittikçe büyüyor yürekte yare bitti tükendi ana kalmadı çare bunca ömür akıp gitti, gitti boş yere
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() (Başlıksız Şiir)
karanlıktayım günesin doğduğu yerde ******* soğuk, yorgan altında sarıldım acıya duygularım kamçılanmış anadan doğma
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Anladım ki; çarelerim mecnun ile gömülmüş
aynı şey, ha sen gitmişsin, ha ölüm yanaşmış kıyıma ne farkeder sevdiğim sevdiğini söylerken toprak tenime karışmışsa. avuç avuç istemedim ki senden sevgiyi dirheminle yasıyorken. ne sana kızdım ne kendime ne de beni yarım koyan sevdama doğmak dururken... ne görenim görür, ne yazar yazanım unuttum beni affet! oysa ne kadar sürçerdi dilim türküler söyleyeceğim diye yollarında gelince davullar çalardı ya içimde giderken ise yıkılırdı bedenim ürperirdim ne söylediklerime kızdım ne beklemelerime ne de türkülere ölememek dururken... bazen tadıydın çorbamın zehirdin içerken seni bazen kimi nehirdin seni kulaçlamaktı yasamak, nefes almak.. anladım ki; çarelerim mecnun ile gömülmüş ne de sen leylasın yar ne yasamadıklarıma kızdım ne yapamadıklarıma ne de suskunluğuma gitmemek dururken...
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Öyle mi
gecenin karanlığında sıkar boğazını acısı rüyalarında islenir yüreğine nakış nakış sancısı alıverir hayattan, her şeyi unutursun kesti mi bir anda yolunu kaçamaz yorulursun yar al koynuna öldür beni yok şikayetim bir tek aşkın karşısında eriyor bu nefretim bir ayaz musallat olur sıcacık nefesime haykırsam kan kusarım kulak ver n'olur sesime çağıralım gelsin, aşk denilen lütuf, ya da illet her ne ise açalım kapısını yüreğimizin, aşk bir yerde her şey ise doldur saki doldur, içelim içtiğimiz aşk olsun, sireli mi sireli basımızdan eksik olmadı ki dert yürekteki kapılardan girdik gireli inceldik ipe döndük aşkın kapısında ya yarım yamalak ti ya da biz bıraktık yarısında atlayamadık elele aramızdaki uçurumları ya da atladık da atamadık yürekteki adımları sevmek kolay değil dost sevmek cesaret ister gerçekten aşk istersen önce insan olmayı becer...
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Zamansız Gelir
gönül ihya olmaz gülsen de sazda Açmaz güller bu kış günü ayazda ask insanı zamanında bulmaz da üç beş günlük ömür kalınca bulur. Pembe umut kalmaz solunca allar ömrün yarısını geçince yollar boşuna harcanan güzelim yıllar saçlarında beyaz görünce bulur gönül yorgun düser kesilir soluk gözlerden yaş akınca oluk, oluk kirkbeşinden sonrasıdır yaşlılık dizginleri ele alınca bulur. olmayacak iştir söylesin bilen otuzundan sonra el aç aşk dilen kahpe sevda kimisini bencilen üç çocuk babası olunca bulur.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azrail'e
heyy! gözlerini hiç kırpmadan can alan azrail tepemdesin farkındayım almadan muradımı, almadan aşktan tadımı açıp uçmadan kanadımı torosun yamacında gelmem bırak beni... ben gözyaşı dökmek istiyorum aşk için ben ağlamak istiyorum sevdiğimin peşinden ben ben alıkoysam da seni en önemli işinden sen sen bırak beni
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bakire Düşler
ilk günden son güne hasrete koyul el pençe divan dur önünde eğil bu gönül işine akıl kâr değil sevilmez sevdiğin el kaıir sana sen gelecek için durma hayal kur o ayrılmak için bahane bulur her seşim dediğin bir hayal olur gözde boz bulanık sel kalır sana bir hayat başlar ki sessiz ve durgun kalırsın ona hep sevdalı vurgun sonunda bakarsın aslında yorgun bir kaç tane beyaz tel kalır sana acı elem keder sabrın taşırır isyankar duygular yıkar yıktırır hasret bağdaş kurup efkar bastırır gurbete uzanan yol kalır sana gurbet yüreğinde sen diyar diyar mutlu gün görmeden olacaksın ihtiyar onun ömrü sendir günü bahtiyar ızdırap, gözyaşı bal kalır sana hiç gelmez ayrılık aklına önce gerektigi gibi düşünemeyince ayrılık bahtınla bütünleşince bir kırılmış kanat kol kalır sana mutlu zannedersin kendi yanında sırtını döner en zayıf anında hasretle tarumar isin sonunda çesmeden farksız iki göz kâr kalır sana hasretle atesle yanmakta sine bedduam tarumar dönersin yine dilerim bir ömür kendi kendine bakire düşlerin dul kalır sana
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Aşk Şiiri Yazamam
durdurmak bir yerde akıp giden zamanı mutlulukları ayırmak mutsuzluklardan gülen yüzleri çizmek yüreğimin ağlayan duvarına ağlatan ne varsa mutluluktan yana saat gibi kurup hazırlamak yarına ve beklemek geç gelse de yarını... kolay dediklerimiz yemedi mi hep başımızı aşk hiç beklemediğimiz bir anda yapışmadı mi yakamıza ya gelirken davullar çalarak getirdi mutsuzluğu ya da giderken çelme takmadı mı yüreğimize kimileri aldı dersini, sınıfta kalmadı mı kimileri kimi zaman da kilitlemedik mi kalbimizin kapılarını, gelene gidene uçurumun kenarında durmak gibi yaşam dokunsan telime en acı nağmeleri dökerim mısralarıma bazen de utanırım korkarım anlatmaya aşkı yazamam ar ederim Nazım Hikmet'in, Ümit Yaşar'ın mısralarında demlenirken sevdalar...
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Görüşte Sende Kaldı Gözlerim
gönül sana düştü suçum yok bunda sen gibi canan bulmadım canda bir görüşte kaldı gözlerim sende yanağında açmış güle gurbanım sen yanımda olunca dagılır gamlar Nazlanır,nazlanıverin selamlar tek, tek düser dudağından kelamlar sevk eden dilinde bala gurbanım gözlerinde uzun,uzun kalışlar yola düşüp salın, salın gelişler dudağında aklım alan gülüşler o gamzede duran ala gurbanım hayalıma gelip düşte bittiğin yeter gayrı can parem yettigin alla morla nakış,nakış ettigin Bilekte sarkışan pula gurbanım gene güzelliğin sergilemişsin çeyizin çimenin dürgülemişsin saçların tura,tura örgülemişsin kakülünde sırma tele gurbanım gene al canım1ıbir dem salında lütf eyle de ölem senin yolunda göremedim mevlam tekbir kulunda yüzündeki kara hala gurbanım
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Kumarda Alacaksın Canımı
benim gibi çoktur sırda yanılan olmuyor her zaman oldu sanılan en sonunda beni sevda denilen cehenneme iteceksin bilirim deli gönül yanlış çıktı hesabın kısa zamanda buldu beni gazabın bu sevdadan geri kalan azabın bir ömür boyu bana,yeter bilirim saramaz ki hiç bir tabip yaremi kerem ile defnetmişler çaremi en sonunda benim canı paremi bir kumarda alacaksın bilirim aşikardır düşeceğim bir derde çalacak ergeç kapımızı ayrılık hayallerim umudum en güzel yerde bu aşk da bitecek bir gün bilirim ...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|