![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2290
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() GuLuM..
..GuLuM.. Kim bilir bu sensiz gecen kacinci gecem Kim bilir kac gözyasi tükendi, agladim Sensiz bir hic olmak nedir bilir misin? Yasamla ölüm arasinda gezinmek nedir bilir misin? Gülüm... Seni bulma ümidiyle Gökyüzündeki yildizlari saydim Ve her birinde seni gördüm, ama ulasamadim Tipki anasindan uzak, Hasret ceken yavru gibiyim Günlerdir susuz birakilmis solgun cicek gibiyim Gülüm... Karanliklarda yasiyorum, Günesim yok yanimda Üsüyorum titriyorum kollarin yok sarmaya Bu ayriliga dayanir mi yüregim? Mesafeler birgün kisalir mi dersin? Gülüm... Utanmiyorum aglamaktan, duygularimi göstermekten Bilsin dünya, sonsuz sevdami duysun herkes Gülüm... Bilmezmiyim seninde hergün tükendigini Kahredip, acini benden gizledigini? Bir gün kavusacagimizi biliyorum Zor olsada, hep o ani bekliyorum Gülüm... Sus dinle, sessizligi duyuyor musun? Bak Gülüm sessizlik haykiriyor, Bak Gülüm sessizlik agliyor Seviyorum özlüyorum diyor Gülüm... Bana sevgini verdigin o gün vardi ya? Iste o gün hayatimi sana adadim, Ben artik yalnizca senin icin var(d)im, Gülüm... Bu mesafe, bu ask, bu sevda bir gün öldürsede beni Sevdim, Seviyorum ve hep Sevecegim seni....!!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|