![]() |
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1862
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 23 Nisan
Dünyaya saf,ışıltılı bir güneş girdi,çocuklar Geleceğimizin umut ışıkları,evlatlarımız,kültür dağarcıklarımız Hakediyorsunuz bu güzel günü Mutluluğu hakediyorsunuz gönül çiçeklerimiz Hiçbir dünyada yok size verilen bu değer Atatürk'e sonsuz teşekkürler Eğlenin doyasıya Bir kelebek olun rengarenk Açın kanatlarınızı dünyaya Temsil edin milletimizi Vatan,millet duygularıyla El çırpın bugün herkese Gözleriniz gülsün,gönlünüz şen olsun Ağlamasın gözleriniz bugün sizin bayramınız olsun. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#2 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı Sonbahar
Seni kalbimde taşıdım yıllar boyu İçimde yaşatdım içimde yeşerttim durmadan Acı verdi yıllar geçti peşisıra Sonbahar yapraklarına dönüştü aşklar Sonbahar kalbimin hazanı Sonbahar gözyaşlarımın acı seli Sonbahar duygularımın yoğunlaştığı,gözyaşlarımı yağmura bıraktığım kırılan kanatlarım Kanatlarım çırpmıyor bu mevsim İçim ağlıyor gözümde yaş bitmiyor bu mevsim Yapraklar gibi sararan bedenimle Dökülüyor içimde yapraklar Anılarda,sırlarda sandıkta saklı duruyor Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#3 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Acı ve Gerçek
Hayata mutlu başlıyoruz hepimiz Ve bir gün gelir yıkılırız Hastalık,ölüm derinden yaralar bizi İçimizde yangınlar yanar,acıdan kanar yüreğimiz Mutlu derken birden kararır yürekler Çare arar durur durmadan Allaha yalvararak Ben çok yaşadım hastalığı,ölümü Alıştım hayatın gerçeklerinle yoğrulmayı Yanımda az önce konuştuğum kadın öldü Korkmadım bile sanki bir melek kadar saf ve temizdi. İlk defa bir ölüyle kaldım yalnız Hayatımızın ne kadar değerli olduğunu birkez daha öğrendim Herkesin kapı birgün çalınacak Herkes karşılaşacak hastalık ve ölümle Hiçbirşey bilmezken hastanede Şimdi ikinci adres oldu evin yanında Tecrübe kazandım hayatda Gözümden yaş aktı amansızca Alıştı yüreğim acılara Gerçekle karşılaştığım zaman yenilmemeyi öğrendim Evlenmeden gördüm hayatda ne var ne yoksa Hastalık,ölüm ve boşanma Bunlar hayatın cilvesi gerçekleşecek birgün hayatın penceresinde Mutlu olmayı bildiğim gibi acı çekmeyi de öğrendim.Ağlamayı,insanların dertlerini dinlemeyi........ Gözüm ağlasa bile yine içimde iyi bir yön buldum İçim ağlasa da belli etmem başımı öne eğmem Hayatımız çok değerli inanın Gerçeklerle karşılaşın Çocuklarınıza hastalık,ölümü öğretin ki başlarına gelince yıkılmasınlar Hayatın penceresinden bakmayı gösterin Birgün yalnız kalacaklarını,ateşlerde yanacaklarını Bunun doğal yaşam kanunu olduğunu,hayata olumlu bakmayı öğretip,acı içinde olup,gülmeyi gösterin. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#4 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Açan Gül
Siyah saçlım nerdesin Arıyorum ay yüzünü Kirpiklerin ok ok olmuş Akıyor gözyaşların nehirlerden Kara gözlüm hep içimdesin İçimdeki yeşeren meyvesin Dualarım hep sanadır inan Kalpten sever bu esmer kız seni Gözlerimden yaşlar akar Nedeni bilinmez kiminlesin Açarım baharla,yeşilliklere Şarkılar söylerim kara gözlerine Duman gibi kapkara gece Kaybolmuşsun içinde Sanki batık gemidesin derinde Ben çıkardım seni derinden Kara gözlerinin hapsindeyim Ellerim dolu yüreğim sıcacık Kara gözlerinde buldum mutluluk İçim dolu ellerim yanıyor Kara gözlüm aşkınla mesut Açan bir gülüm artık. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#5 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Adım Duygu
Uzun yokuşlara seslenir gözlerim Arar durur hayalini aşkım Gözlerim kor kor yanar hasretinden kanar bu yürek,acıyan bir yara olur Ulaşmak isterim sana olmaz Sarılmak isterim yanımda olmaz O güzel gözlerine bakmak isterim gözlerim görmez Ellerini tutmak isterim ellerim hissetmez Sevgi bu alışmak zaman alır kendince Yanmak,kavrulmak istersin değen biri bulunmaz Sevgi bahçelerinde olmak aşk havuzunda yüzmek istersin bulamazsın çünkü duygu denizinde insan yok Benim adım duygu İçindeyim yüzüyorum,sonunu bulamıyorum İçinde kavrulup,yanmak, lav ateşinin içinde kaybolmak istiyorum. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#6 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaçlar
Dalların arasında gördüm seni birtanem Gözlerini,ellerini,karşıdan yürüyüşünü hayal etdim Ağaçlar peşisıra Birbirine göz kırpıyor Senin bakışların beni yaralıyor Elimde gitarım çalıyor çalıyor susmuyor Ağaçlar konuşun,bana göz kırpın Elbisemi yeşil,kollarımı dal yapın Bedenim olsun yeşillik,içine girip yeşilliğin tadına varayım Sularda mis gibi kokar çim Islaklığına basar,beyaz menekşelerle konuşurum Allahım bu ne güzellik Yatır beni bu temiz yerlere Islaklığı hissedeyim,yeşilliği kokluyayım Ağaçların arasında ebedi yerimde Sevgililere karşıdan el sallıyayım. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#7 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ağaçlar 2
Ağaçlar meyveler verdi bugün Hislerime ortak oldu bugün Yedim hepsinden bir tutam bal, gönlümü hoş etdiler bugün Ağaç biriktirirsin bütün sırları Konuşur yaprakların benimle Sararmışsa yaprakların dertlisindir,ağlıyorsundur Yeşermişsen mutlu,kalbin hoş, uzanmış ellerinle, aşklara gölge olan kanatlarınla, mutlusundur Yağmur yağınca gözünden yaş akar topraklara karıncalara kalın gövdenle dokunursun Açar çiçeklerin baharda Konuşur gözlerin benimle Öyle mutlusundur ki sevgiden, beni içine alır, sararsın gizliden Ağaç sevdanın ışığı, kanatları koruyucu kalkan Dalları sevgiliye uzanan köprü Gövdesi barındırır sevgi yumağını Alırım bir tutam içinden Zevkten,mutluluktan ağlarım Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#8 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ağla Gözlerim
Gözlerin gözlerimin içine baksın Dağılsın saçların yollara saçılsın Gidelim bu yerden,kalmasın hiç bir iz Hatıra bizimle birlikte,gömülüp gitsin Gözlerinde kayboldum,sonsuzluğa karıştım Gözyaşlarım doldurdu her yeri Gelip geçenlere konu oldu Ağla gözlerim ağla İçinde ne varsa yıkansın Üzüntüler uzaklaşsın benden Sonbahar rüzgarına karışsın Sonbahar saçlarımı savur Yapraklarını üzerime ört Yetti canıma bu sevda Yitirdim kendimi,yapraklar arasında kayboldum Kendimi yitirip,sonbahar rüzgarına karıştım. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#9 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ahiret
Dünya dönüyor yaşamaya bak İyiliği kötülüğü tat Bir mevsim gibi geçti hayat Doğacak yeniden başlangıç Ahiret dediğimiz yerde O temiz o yeşil cennette Yerimiz var mı acaba? Geldik gidiyoruz Arkaya baktığımızda ne kaldı görecek Bu dertli insanlarla bu sıkıntılı dünyada Kim açacak temiz pencereyi Karşılayacak mı bizi huriler Yoksa kovacak mı hepimizi. Gülçin Şahin
![]() |
![]() |
#10 |
Uzman ®
Rep Derecesi :
|
![]() Ailem
Evimde çok mutluyum bugün Yaşıyorum ailemle beraber Dost oluyor herbiri bana Gülmeyi öğretiyor hayata...... Gezmeyi görmeyi onlarla yaşadım Mutluluğu onlarla keşfettim Yoluma onların çizgisinden gittim Buldum mutluluğu en sonunda Yakaladı ellerim sıcacık sevgiyi...... Babam askerdi Öğretti doğruyu yanlışı Saygı duydum yıllarca Yaşadım gezdim gördüm Mutluluğu yakaladı ellerim Sonsuza değin onlarlayım Kalbimin köşesinde bir evdeler Cenneti gösteriyor herbir işaret Çocuklarına miras bu gelecek Mutlu olun benim gibi Sevgiyi yakalayın ailenizle beraber Bu öğüt değil gerçek sevgi Herkes yakalasın ihşallah Ailenizle beraber geleceği..... Gülçin Şahin
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|