www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-22-2007, 02:08 PM   #1
The J0lly J0ckeR
Daimi Üye
 
The J0lly J0ckeR Kullanıcısının Avatarı
 
Üyelik Tarihi: Jul 2007
Konum: Nereye!
Mesajlar: 819
Teşekkür Etme: 2
Thanked 47 Times in 28 Posts
Üye No: 43617
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 4314
Rep Derecesi : The J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond reputeThe J0lly J0ckeR has a reputation beyond repute
Cinsiyet : Erkek
Varsayılan sebzeli milfoy

1adet hazir milfoy hamuru
250g kuzu eti
yari cay bardagi siviyag
2adet yumurta sarisi
2adet havuc
2adet kuru sogan
1su bardagi bezelye
tuz,karabiber,pulbiber
kusbasi dogradigimiz kuzu etini bir tencere icine koyup suyu cekilene kadar kavrulur,sivi yag eklenir,ince ince dogradigimiz soganlar eklenir.soganlar kavrulduktan sonra kucuk kareler seklinde dogradigimiz havuc eklenir ve tamamen pisene kadar kisik ateste pisirilir.havuclar pistikten sonra tuz karabiber ve pulbibiber diledigimiz miktarda eklenir.daha sonra tencere atesten indirilir ve bezelye eklenerek karistirilir.milfoy hamuru yaklasik 7cm enniliginde ve 12cm uzunlugunda seritler halinde kesilir,hazirladigimiz icten bir yemek kasigi dolusu konulur ve sarilir.uzerine yumurta sarisi surulur ve onceden isitilmis 180 derece firinda uzeri kizarincaya kadar pisirilir.
__________________

The J0lly J0ckeR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla


Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı


Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:51 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.