![]() |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Konum: Nereye!
Mesajlar: 819
Teşekkür Etme: 2 Thanked 47 Times in 28 Posts
Üye No: 43617
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 4314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 1adet hazir milfoy hamuru
250g kuzu eti yari cay bardagi siviyag 2adet yumurta sarisi2adet havuc 2adet kuru sogan 1su bardagi bezelye tuz,karabiber,pulbiberkusbasi dogradigimiz kuzu etini bir tencere icine koyup suyu cekilene kadar kavrulur,sivi yag eklenir,ince ince dogradigimiz soganlar eklenir.soganlar kavrulduktan sonra kucuk kareler seklinde dogradigimiz havuc eklenir ve tamamen pisene kadar kisik ateste pisirilir.havuclar pistikten sonra tuz karabiber ve pulbibiber diledigimiz miktarda eklenir.daha sonra tencere atesten indirilir ve bezelye eklenerek karistirilir.milfoy hamuru yaklasik 7cm enniliginde ve 12cm uzunlugunda seritler halinde kesilir,hazirladigimiz icten bir yemek kasigi dolusu konulur ve sarilir.uzerine yumurta sarisi surulur ve onceden isitilmis 180 derece firinda uzeri kizarincaya kadar pisirilir.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|