![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sevgi Ateş Değil ki
Sevgiyle.. Hadi çıkarın maskeleri... Bende tanık olayım... ‘’keşke’’siz ve ‘’maske’’siz anların...günlerin...olsun.. Kuşu yükselten kanat, İnsanı yükselten sevgi... Değil mi..? Gerçekler gizliden memnun olsun. AMA KİMSE BİLMESİN...KİMSE DUYMASIN.. Dünya bilsin... Sadece dünya ki ... Kelimeler tartsın sevgiyi.. Yüreklerde.. Hiç uğraşma... Gözyaşlarınla söndüremezsin... Sevgi ateş değil...değil ki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Deliler Gibi
Kayıp giden yılların ardından, Ağlıyorum yine deliler gibi, Bir zamanlar sende böyle çekip gitmiştin, Bense ağıtlar yakmıştım deliler gibi. Unutamadım hâlâ o günleri, El ele tutuşup gezdiğimiz günleri, Bilmiyorum sende özlüyormusun, Ben hasretim o günlere deliler gibi. Yıkılası gururum olmasaydı eğer, Belki verirdim sana bir değer, Hasretin ölüm gibiymiş meğer, Pişmanlık içindeyim şimdi deliler gibi. Olurya bu yolda canımı verirsem, İnanki sevdiğim toprak kabul etmez beni, Gel eceli seninle tadayım, Sen öldürmezsen yaşarım deliler gibi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Adamın Yoksa
Sorulur sorular, A, dan Z, ye dek Bilinirmi talih kime gülecek Kim kazanıp yada kim elenecek Düşün babam düşün zamanın çoksa Elden ne gelirki adamın yoksa Dayıyla amcayla işler yürüyor Para göz kırparsa herşey oluyor Garip kimsesizce sefil duruyor Düşün sefil düşün zamanın çoksa Elden ne gelirki adamın yoksa Bir umut ışığı yanar diyorsun Harcanmış aklınla ne biliyorsun Eller Ay’a çıkmış sen bekliyorsun Bekle babam bekle zamanın çoksa Elden ne gelirki adamın yoksa Durmadan kaybeden sen olacaksın İyi niyetinle kahrolacaksın Onlar meşgul diye sen yanacaksın Yan dur garip yan dur zamanın çoksa Elden ne gelirki adamın yoksa (söz) akrabalığın ve hatır'ın, etkili ve yetkili insan'ların literatüründen çıkmadığı sürece, toplumsal huzur’a kavuşmak, mümkün değildir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yalvarış
Ya Rab bu hasrete can dayanmıyor; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Her adımda bir engel var, salmıyor, Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Mümkün mü bu yolda maksuda ermek? Mümkün mü sılada dost yüzü görmek? Aşığa ar gelir geriye dönmek; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Çekilmez bir şelek vurdun arkama; Şaşırdım yollarda kaldım, akşama. Umudum her zaman bakidir amma, Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Sevip sevilmemek varsa kaderde, Hangi doktor ilaç verir bu derde? Hastayım, susuzum gurbet illerde; Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. Ey hanlar hanını halkeden Hancı! Bir yudum aşkınla doğdu bu sancı. Ey fakir ekmeği, Mümin inancı! Zaman kısa, ben yorgunum, yol uzun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Çiçeğim
bu dünyada var olduğunu bilip ama göremediğim hayalinle mutlu olup sevindiğim sevip koklayamadığım tek sevgi çiçeğimsin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Koltuk
Yıkıntılar içinde virane bedenler Bir koltuğa sevdalı bedenler Makamların ve koltukların baki Ama o koltuklarda oturanların kalıcı olmadığını Bilmeyen bedenler Sanki hep devranının onların kalacakmış gibi Unutuyor hakkın verdiği nimetleri Yazıklar olsun verilen nimetin değerini bilmeyenlere Şükür yerine batıla sıkı sıkıya bağlanıp duranlara O aldanışlara mahkum acınacak halde olanlara Aldanışlar içindeler Yaşanacak düşüşlerden be-haberler Gelecek kutlu günlerden Onlar için felaket habercisi günlerden Habersizce o lağam kokulu ağızlarından Kifayetsiz sözler dökülüveriyorlar. Hüsran Hüsranlar yaşanacak elbet Her zaman bir anda Duraksız bir seferde kalp kırıp kibirlenen Et beyinli olduğunun farkında olmayanlara Mahsustur Bu mahsusiyet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Gözlerinde Kırmızı Güller
Ay, o gece Esirgedi ışığını. Durdu rüzgar, Donuverdi yakamozlar suda. Avuçlarda sevgililerin elleri, Dudaklarda aşkın tadı, Öylece kalakaldılar... Sustu insanoğlu, Dinlemeye geçti doğa adeta... Sonra, birden; Yarıldı gök ortasından. Leylaklara bezenmiş, İki silüet belirdi semada. Elleri sımsıkı sarmış birbirini, Gözlerinin içinde Bir alev topu gibi Kırmızı güller, Ufuk çizgisinden İçeri girdiler. .. Sanki her şey onların Gelişini bekliyordu. Uzattılar ellerini, Nefes alan herkese. Birden kuşlar cıvıldamaya Yakamozlar çıldırmışçasına Dansa başladı. Ağaçlar yapraklarıyla Onları selamlıyor, Rüzgar "Hoş geldin" diyordu. Gözlerinde alev topu gibi Kırmızı güllerle HOŞ GELDİN SEVDAM ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Giderken Uzaklara
Son bir defa daha bak gözlerime Giderken uzaklara Ve götürürken yanında; Senle bulduğum mutluluğu, Sdece seninle yaşadığım aşkı. Yeniden bulduğum mutluluğu. Götürürken yanında, Son bir defa daha bak gözlerime... Son bir defa daha bak gözlerime... Yaşanan günlerin, Aşkımıza şahit olanların, yolların binaların, mutluluğu ve korkuyu aynı anda yaşadığımız anların hatırına. Giderken uzaklara, Son bir defa daha bak gözlerime... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Aşık Oldum
Bir deliye aşık oldum Bazen aşkı sevgi seli Bazen eser kavak yeli Bazen de delimi deli Böyle deliyi görmeli Böyle deliyi sevmeli O kalbini bana verdi Aşk tanımaz ki engeli Bu ne deli ne serseri Bu sevgiye aşk denmeli Sen aşka desende deli Ben çok seviyorum oda beni Desinler delimi divanemi Ben seviyorum bir tanemi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Çekilmiş Kanda
Bu kentin şu damarlarında, Saat çekilmiş kanda, Yelkovanla akrep birbirini kovalama da. Gecenin koyulduğu şu anda, Aradıkları mı tam bulamasam da, Şarapsız kalmaz ya kursağım, Evde huzur, sükun içinde uyuyor şişeler. Ağızlarında tıpa, açılmayı bekleyen, İçilmeyi, koca hazlarla, Dışarıda güz yaprakları. Yel enseme enseme, Aşk ediyor serinliğini, Ürperen tenim, dikeliyor, Hızla geçiyorum, kentin damarlarından. Bu kentin şuh damarlarında, Arsız, duyarsız ve hoyrat, Yorulmayasıya, heyecanla koşuyorum, Saat çekilmiş kanda. En azami sınırlarındayım aşkın, Beni bu denli yollara düşüren, Rüzgarıyla güz sarhoşluğu, Küt küt atıyor kalbim. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|