![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Suskunluğum Hayra Alamet Değil
Ölmemi istiyordun işte öldüm Beyazlara sarılmış soğuk bedenim Sen arkamdan güldün Bu suskunluğum hayra alamet değil Dostlarıma söylemiştim Beynimdeki hücreleri seninle bitirmiştim Kanıma zehrini eklemiştim Şimdi istediğin oldu Dünyalar senin olsun Bir yanımda ateş Diğer yanımda melekler dursun Ve tüm unutulanlar sussun Ben her öldüğümde sana şiirler yazdığımı unutma Şimdi gidiyorum Ve sana son bir şiir daha yazıyorum Bu suskunluğum hayra alamet değil!... Her yazdığım yalnızlığıma emanettir. Ve her hakkım saklıdır |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dayanamıyorum
Daha iyisi için ayrılık... Dayanamıyorum bu iyiliğe, Kandırma kendini benide üzme kahretme. Nasıl bir iyilikse kahrolsun, Nasıl bir iyilikse mahvolsun, Dayanamıyorum ben ayrılığa. Geçmişi kapadık böylesi iyi diye, Aldandık sevgimizin küçüklüğüne, Hayatı zindan ettik birbirimize, Nasıl bir anlayıştı kahrolsun, Nasıl bir iyilikse mahvolsun, Çözemiyorum düğümünü, Dayanamıyorum ben ayrılığa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Asılıyım Gözbebeğinde
üzerinde ezici ayaklarının geçeceği karelerinde olmayacağım kaldırımın güneş ateşini döktüğünde şöyle bir geçeceksin yanımdan yanacak yüreğimin en diplerine yağmurları biriktirdim uyumadan ben hep baktığın yerde alaycı işte şu yıldızdı dediğin olmayacağım hiç kaymayacağım dileklerinde hep işte orda asılıyım gözbebeğinde.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Herkesler Nerdeler
Bilmiyorum bu muamma hayat ne kadar sürecek Ve her pişmanlık ne kadar çalacak ömrümden Kalemim cansız sevdalara yazılamamış, Binlerce mısra saklıyor Ve hala bekliyorum , Yaşamak için,bekliyorum Öylesine işte, Bekliyorum ya canım işte ben Rüzgar nerden eserse... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yine Sana
Bu gece sana çalışıyor yüreğim Kepenklerimi kapattırmıyor sevgin Yapıştı yakama Fena tutulmuş sana Öyle böyle değil… Bir görsen sen bile inanamazsın bu kadar sevilebileceğine Ama değersin bence Fazlasına bile değersin sen Elimden gelse keşke Ama sadece şiirlerim var sana verebileceğim Sana yazılan bir avuç şiir var Belki de asla bilemeyeceğin sana yazıldığını Okuduğunda konduramayacağın… Ama dedim ya Seviyor seni bu yürek İnan başkası olmayacak sen istemeyene dek… |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Çocuk
Aydın yüzlü bir çocuk, Aydınlık bir geleceğe, Aşık atıyordu, çember çeviriyordu, Bilye yuvarlıyordu, derin çukurlara, Işık yakıyordu, gelecek yarına Işıl ışıl gözleriyle, güneşe bakar gibiydi, Senaryolar çiziyordu yüzünde Bir çocuk, tek ayağı üzerinde, Zıplıyordu, zıp, zıp Bana koşuyor, çarpıyordu delicesine Haylaz, yaramaz bir çocuktu, İçimde kalan. Çocukluğumu tamamlıyordu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Özleyişin Yansıması
Günler kısalıyor, giderken genç, ihtiyarlar Bir bir hatırlamakta geçen sonbaharlar. Dünyayı sevmek için ömür ne kısa Yazlar yetmez az, ilkbahar daha kısa. Orda içip badeyi hiç kanmadık Zevk sanıp tam bir ömür onu aradık . Sevgi O. O’nun tadını bir şey vermiyor “Ölmeden önce ölmek” diyor. Dönülmeyecek yolculuktan bu sahile, Bitmez bir özleyişin yansıması bize. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Korkma
Korkma yaklaş karanlığa Orada ben varım Çaresizliğimize, Zavallılığımıza Gel, beraber ağlayalım |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Haydi Kızlar Okula
Siz baharda açan Binbir çeşit çiçekler misâli Her mevsim, her gün, her zaman Gönül bahçemiz de açan çiçekler. Avuca alınan bir serçe’nin kâlbi gibi Kâlbi heyecanla, sevgiyle atan Sesleri cıvıl cıvıl Bülbül sesleri gibi Okulları, sokakları, evleri dolduran Minik kuşlarımız. Baharlarımız, yazlarımız Bitip, tükenmeyesi nazlarımız Can kızlarımız... Siz olmadan şenlenmez Çiçeksiz bahçeler gibi olur okullar. Sizi okula göndermemek mi? Hayır ! Böyle bir düşünce; Gelmemeli, sığmamalı hiçbir akıla El ele tutuşup, şarkılar söyleyin hadi Duysun herkes, haydi kızlar okula ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Mezara Kadar
Karanlıkla gelen izler silinmez Vatandaşın hali nedir bilinmez Anadan babadan kötülük gelmez Yazgıdır fakirlik bizden silinmez Mahallemin vardır dar sokak yolu Hırsızı hıcıbı ülkemin dolu Pir Sultan Abdal’la Mevla’na yurdu Anadolu’m bu gün sararıp soldu Sarı kavak yeli eser yurdumda Seher yıldızıyla kaldım ben darda Sinsice insanı soyanlar burda Vatanı Millet sevenler nerde ? Dileni dileni gurbet gezerler Kalemi defteri alıp yazarlar Karınca yavrusu olsan ezerler Hani nerde ? bizi seven erenler Yetmiş milyon insan sel olup akar Siyaset bunlara ahmakça bakar Yokluk canavarı yuvalar yıkar Osman senin çilen mezara kadar. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|