![]() |
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1849
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Elazığspor ilk deplasman maçını oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasından eli boş dönmenin üzüntüsünü yaşıyor. Teknik direktör Erol Tok yönetiminde önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Kartalspor karşılaşmasına hazırlanan bordo beyazlılar, bu maçtan puanla dönme hesapları yapıyor.
Elazığspor Teknik Direktörü Tok, kaybedilen Eskişehirspor karşılaşmasının değerlendirmesinde kısa sürede her şeyin oturmasının mümkün olmadığını söyledi. Tok ,"Takımın zamana ihtiyacı var, yeni transfer olan 4-5 arkadaşımız ile son 15 gündür bizimle beraber antremanlara başladı. Bu kadar kısa zamanda her şeyin oluşması mümkün değil. Ama buna rağmen maç öncesi konuşmuş olduğumuz cesur oynamak, rakip ile birebir mücadele etmek, ayakta kalabilmek, dağılmamak benim için önemliydi ve buna da ulaştık. Hele ikinci devre kalemize gelmediler. Biraz daha etkili olabilir ve golü bulabilseydik daha değişik olabilirdi. Ama bunu her zaman söylüyorum takımın mücadelesinden memnunum. Her geçen gün daha da iyi gideceğini düşünüyorum. Ufak tefek hatalarımız var. Biz kendi sahamızda değil rakip sahada baskı ile başlamamız gerekirdi.Bunu birinci devre yapamadık, ikinci devre yapabildik. Dediğim gibi zaman Elazığspor için iyi şeyler getireceğini düşünüyorum. Buraya gelirken amacımız takımı kurabilmekti. O takımı kurduk iyi takımı da kurduk şimdi artık daha iyi futbol'a sıra geldi. O da en geç 2-3 hafta içinde olacağını düşünüyorum. Çünkü fazla beklememize zaman ve imkân da yok" diye konuştu. Elazığspor - Kartalspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Tok, 5 boyunca hafta rakipleri ile deplasmanda karşılaşacaklarını belirterek, "Bütün maçlarımız zorlu olacak. İlk 5 haftadaki stadyum inşaatında dolayı oynayacağımız 5 maç deplasmanda oynayacağız. Bu 5 maçtan toplayabildiğimiz kadar en iyi puanı toplayıp, ikinci devrede kendi iç sahamızda oynayacağımız 5 maç için avantaj elde etmek istiyoruz. Elazığspor bizim için zamanla daha iyi bir takı olacak, fizik kalitesi daha iyi oturacak. Tüm deplasman puanları bize artı olarak gelecek. İkinci devreye daha iyi başlayacağız" dedi. Elazığsporlu Harun sürücü ilk maçta yapılan hataları değerlendirdiklerini belirten Tok, "Eskişehir'de istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Önümüzdeki kartal maçı için hazırlıklarımız devam etmekte. Eskişehir maçındaki hatalarımızı hocalarımızla görüp tedbirlerimizi aldık" şeklinde sözlerini tamamladı
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|