![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1716
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Ellerimde çocukluğumdan kalma rengarenk tebeşirler... Oturdum, yollara sana olan aşkımı çizmek istedim ama boşa bunlar! Hiç bir şey sevgimi anlatacak kadar özel olamadı.
Delicesine atıyor kalbim... Kimseyi görmüyor gözlerim... Fonda bizim şarkımız, yüreğimde sen, gönlünde ben. Bazen korkuyorum "biz'e" nazar değecek diye. Bazen korkuyorum kem gözlerin hedefi olacağız diye. Verdiğin nazar boncuğu hep benimle. Bizi koruyanda o sanırım. Gözlerine bakmaya doyamadığım, benliğinde kaybolduğum, canıma can katan, hayatıma gül bahçelerini getiren adam iyi ki varsın, iyi benimlesin! Ben ne yazı, ne kışı, ne baharı, ne güzü sensiz hiçbirini istemiyorum. Ne onu, ne bunu hiç birini görmüyorum. Yaşıyorum seninle huzur dolu günleri. Kahrediyorum sensiz güneşi. Bir seni, bir beni istiyorum. Her geçen günü değil seninle olanları seviyorum. Her doğan güneşi değil, *******imi aydınlatan seni düşünüyorum. Eski hatıraları değil, seninle paylaştıgım anları yaşıyorum. Kimse olmasın yalnız sen yetersin bana! Acısıyla, tatlısıyla ne olursa olsun seninle geçirdiğim her an aldığım nefesin hakkını verdiğimi düşündürüyorsun bana. Dünyayı bir başka görüyorum sayende, hayatı bir başka yaşıyorum. Sen yokken yaşları hiç eksik olmayan gözlerim gülüyor artık etrafa, sevgi tomurcukları bırakıyor dünyaya... Senden ayrı geçen her saniye cehennem azabı gibi benim için. Sen yanımda yokken o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi, yetmiyorum kendi kendime... Sen istiyorum her günüme. Haykırmak istiyorum karşıki dağlara "Beni alın götürün sevdiğime." diye. Mutsuzluklar burda kalsın bir ben geleyim sana, sende bana! :shifty::shifty: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4229
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() konu için tşkrler
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() rica ederim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bekleme boşuna doğacak güneş
Hayal kurup aldatma kendi kendini Kimseden fayda yok, ele aldanma Derdine, çilene ağla,,.... TUNAHAN Söndür yüreğinde yanan ateşi Gülmek haram sana TUNAHAN Kaderin bu senin |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir gün "dön" demeyi düşünürsen
hiç tereddüt etme gel! seni bekliyor olacağım şayet sensizliğe yenik düşmediysem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tatmadım böyle bir aşk
Senden başka kimsede Cenneti gördüm inan O güzel gözlerinde Seviyorum diyerek Tatlı şeker dilinle Bana mutluluk verdin Beni saran sevginle |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi.
yine öğrettin bana sevmeyi. yeniden doğdum seninle öğrendim yüremeyi. ne olur bırakma ellerimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben seninle varım
Korkuyorum gitmenden Seviyorum seni tüm kalbimle Özlüyorum seni tüm benliğimle |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Şimdi yanımda olmalıydın
Sana, Sarılmalıydım doyasıya Hissetmeliydim mis kokunu Öpmeli koklamalıydım seni Hasret acısını çıkarırcasına seni çok özledim bebeğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben senin ençok davranışlarını sevdim
Güçsüze merhametini,zalime direnişini, Haksızlıklar karşısında vahşi ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini Ben senin en çok sesini sevdim Buğulu çoğu zaman,taze bir ekmek gibi Önce aşka çağıran sonra dinlendiren Bana her zaman dost her zaman sevgili |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|