![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2274
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seni İzliyorum
Seni izliyorum sokaklarda Her köşe başında sen varsın Sokak lambaları gülümsüyor odama Sanki elimi tutmuşsun yanımdasın. Seni izliyorum boş şehirlerde Yere inen her damlada karşımdasın Sensiz korkuyorum *******de İniltiyle söylenen bir aşk şarkısısın. Seni izliyorum yıldızlarda kumsallarda Rezilce yaşayan bir aşk kadınısın Arıyorum artık seni yalanlarda Çürümeye yüz tutmuş bir kitapsın. Seni izliyorum geçmişimde geleceğimde Kendimi bulduğum eski bir aynasın Yüzüm kırık dökük çehrende Ağlayan gözlerimde sen varsın. Seni izliyorum sensiz düşlerimde Sana senden uzak bir mira'ya aşıksın Bir sevda kokusu tütüyor türkülerde Bırak o türkü yokluğunla anılsın. Seni izliyorum şu gök kubbede Azrail çabuk kananlardansın Bir avuç toprağın var ellerinde Sessizce bir ıslık çalmaktasın. Seni izliyorum uzaktan gizlice Her başımı kaldırdığımda gözlerime dolmaktasın Gözyaşlarım usul usul yağıyor sensizliğe Elimde zorla alınmış bir oyuncağımsın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yelkenler Fora
Sırasımıydı bilmem ki, Ömrümün bir S.O.S anında, Atlattığı boranların uğultusu kulaklarında Güvercincağızım gagasındaki havlusuyla Ararken o sakin limanı atmaya; Nerden çıktı bu rüzgar, ya bu ebruli bulutlar..? Hele, açık denizlerin vahşi çağrısını, Yunusların şarkısını dudaklarında saklayan, Bu iyot kokulu, tuzlu, yakamozlu dokunuşlar.. Nasıl dayansın ki, Bak, güvercin uçuverdi kanadını saçlarıma takarak.. Yine sevdaya kırdık dümeni, rotamız dosdoğru aşk.. Boşver be kaptan! At şu seyir defterini lacivert sulara… Olacaksak da oluruz alabora.. Daha kızağa çok var Hadi kaçırma rüzgarı.. Yelkenler fora…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Susadım
Gidersen ben susarım Kimse duymaz sesimi. susarım Ama en çok sana susarım Konuşmam duyamazlar sesimi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|