![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2274
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Suç Bende Değil
Ayrıldık seninle, ayrıldık artık... Biliyorsun canım, suç bende değil Çekil git dünyamdan! Diyen sen oldun Gitmek istemedim; suç bende değil. Ne kadar severdik, birbirimizi... Herşey bitti dedin, suç bende değil Ben çok sorguladım kendi kendimi Sen de iyi düşün! Suç bende değil. Sabırla bekledim, gel dersin diye Arayıp sormadın; suç bende değil Hep ağladın yeter, gül dersin diye Ben vazgeçtim artık, önemli değil Bekleyemem artık; suç bende değil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2274
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Yine
Bugün seni düşündüm Kim bilir kaç kez geçtin bu sokaklardan Belki evlisin belki de yalnız Mutlusun belki,belki umutsuz Ben geçmişte kalan o güzel kız Bugün herşeyi koyup bir kenara usulca Seni düşündüm Nerdesin şimdi peki ya hayat nasıl gidiyor? Öyle alışmışım ki sana sormaya Şimdi bu kelimeler bir garip geliyor Boğazıma takılıp düğümleniyor Bir ihtimal unuttun ama daha da önemlisi Ya özlüyorsan,çaresiz kalıp yine dönmemi bekliyorsan... Uzun oldu bu sefer kabul et sende Ama hiç böyle ayrılmamıştık Ağlattın kırdın belki Ama hep bendim ya kalbindeki Acı vermemişti hiç bu kadar Hep bir bahane bulunurdu ya Konuşmak,paylaşmak için Korkuyorum oysa şimdi Düşünmeye bile seni Kahretsin nasıl da inanmışım! Bu kadar yalan olabilir mi bildiğim tüm gerçekler? Zamanı geri almak mümkün olsaydı keşke Ya yüzüne bakmazdım o zaman Ya da belki de seni Hiç ama hiç Bırakmazdım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|