![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2291
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen
Sen ağacımsın, dalımsın çiçeğimsin bir tanem yüreğimi açtım sana toprağın olsun. Sen sevdiğim, güvendiğimsin, düşüncemsin bir tanem sevgimi verdim sana. Suyun olsun. Sen bu günüm, geleceğimsin kanımdasın bir tanem yarınımı verdim sana yolun olsun. Sen yüreğimsin, dilimsin her şeyimsin bir tanem sensizliği verirsen bana sabrım olsun. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Haydi
Haydi! Kalk artık Uyan bak sabah oldu Gün çıktı tepeyede senin haberin olmadı Haydi! Çık artık yola Uzunca hem biliyorsun Kara gece bitene kadar gidiyorsun Haydi! İnsafına kalmasın Kaderi sen mi yazıyorsun Kaderde kederde var biliyorsun Haydi! De var git işte Sende yanma bu ateşte Odun olmuş bedenim aşkla yakıyorsun Haydi! A ha burdayım hala Bekliyorum gitmeni diyarımdan İleriden döneceksin sola biliyorsun Haydi! Adımda garip Ruhumada yansımıştır belki Ben sevdamla yaşarım da sensiz sevda olmazki Haydi! Akdeniz akşamlarına git Sahillerde dolaş, denize meydan oku Sen kara gözlerinde şahan yoktu onlarda korku Haydi! Allahın izni ile git Bir cümle olsun dilinde ali Senle varoldu unutma, unutmaz seni yani Haydi! Uyku ölüm Biterse bende bu zulüm Gidişinle mutlu olacağım gülüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yok Oldu Gitti
Geceden hep rica ettim sadece bir parça aydınlık Dedi duymadın mı sana yasak geldi hazırlan artık Kaçırdın şansını hakkını kaybettin budur yalnızlık Bir gece başını aldı gitti. Günden hep rica ettim sadece bir parça erimek aşkta Dedi ki çevren bulut yorganıyla örtüldü başın belada Uyansana hep aşk aradın kıymetini bilmeyen dallarda Bir gün başını aldı gitti. Gelecekten hep rica ettim sadece bir parça gelen iz bıraksın Dedi ki git gölgelerini yıka gidenler geçmişte misafir kalsın Önce gözleriniz gitti yoruldum artık hatalarım ruhumu sarsın Bir gelecek yok oldu gitti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen uzaktın…
Sen uzaklardayken Ben yıldızları seyrettim, Tutam tutam ışıklarını çekip içime. Sen uzaklardayken Ben gidişini resmettim, Yıldızlardan aldığım beyazlarla. Karanlığı tuval yapıp ayrılığı yok ettim. Sen uzaklardayken Ben yıldızları boyadım, ölümle. Ayrılığı soktum aralarına, anlasınlar aşk acısını diye. Ay’ı öldürdüm, sensizliğimi hatırlatmasın diye. Sen uzaklardayken Ben şiirlerini okudum çatlamış fısıltılarla. Bin kez dokundum yazamadıklarına Anlamaya çalıştım anlatamadıklarını. Sen uzaklardayken Ben senli hayaller kurdum, Kimsesiz çocuklardan çaldığım hayal tozları ile. Yüzüne bakamadım ağlatırsın diye. Sen uzaklardayken Ben kaderimi parçaladım. Yazgımızın değişmesini istedim. Yaşanmış tüm günahları üstlenip ateşinle kavruldum. Sen uzaklardayken Ben göz yaşlarıma sevgimi gömdüm. Dudaklarımdan çıkan her sözcükte hayat bulsun, Yüreğime serpilsin diye. Sen uzaklardayken Ben mum ışığına resmini çizdim. Mum gibi bu ayrılık erisin diye. Sen uzaklardayken Ben, beni bırakıp gittiğin yoldan hiç ayrılmadım. Her giden otobüsün arkasından el sallayıp, Her gelen otobüste inmeni bekledim… Sen uzaklardayken Ben… Hep dönmeni bekledim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sözümüz Var
Mutlulukla yaşar iken Hüzünlere dolduk birden Bacı kardeş abi derken Gül bahçemiz soldu erken Anlamadık neler oldu Sevgimiz birden bozuldu Kar günler var oldu Gül bahçemiz ondan soldu Yağmur yağdı dolu vurdu Can damarımız soyuldu Sürgünler bir bir göründü Ümitler bir hayal oldu Söyleyecek sözümüz çok Gülecek bir yüzümüz yok Hüzünlerle derdimiz çok Dermanı sen ver Allah’ım Sitem yüklü yüzümüz var İyilikte gözümüz var Sevgi yüklü kalbimizde Kötülere sözümüz var. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Kardan Adam
Bir kardan adam gördüm, Yarin bahçesinde. Donuk yüreği, ve buz kesmiş benziyle, Bana benzeyen... Dışarıda tek başına, Bir adam,kardan Yarin bahçesinde, Terk edilmiş kaderine... Yaşamı yağan kardan, Ölümü güneşten olan, kardan bedeni, ve donuk yüreğiyle, Bir adam, Bana benzeyen... Ufuktan göründümü güneş, ilk gözlerden akar yaş, Ruhu buhar olur uçar, Bedeni toprağa göçer... Geriye; Bir emanet atkı, Bir havuç, Kömürden bir çift göz, ve donuk yüreği kalır, Yarin bahçesinde, Bir adam,kardan, Bana benzeyen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Pembe Panjurlu Hayaller
Küçük ellerimle beyaz tuvallere Pembe panjurlu hayallerimi çiziyorum Kasımpatılar, menekşeler doldurmalı eteklerini Yıldızlar sevişmeli gözbebeklerinde Göçmen kuşlar yorulduğunda Senin omuzlarında soluklanmalılar Kağıttan gemiler yapıp Meriç'in sularına bırakıyorum Mutluluk sahillerine baharlarını getirdim Utangaç yanaklarında üşümez artık makber çiçekleri Hiç ıslanmamalı ateşten kirpiklerin Umutlarımı tütün sarar gibi sigarana sarıyorum Çektiğinde içindeki acıların iyileşsin diye.. Gözyaşında bin bahar solacaktır Güldüğünde avuçlarımda çitlembikler açacaktır Yeter ki ; sen pembe panjurlu hayallerimden gitme.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Adam Değilsin
İnsanlıktan nasip almamışşın, Kendini birşey sanmışşın, Yaralı parmağı sarmamışşın, Zamanı boş yere harcamışşın. Alkolden başını kaldırmamışşın, İnsanlık için bir adım atmamışşın, Nerde akşam orada sabah etmişşin, Sonunda kendini yiyip bitirmişşin. Düşünmeyi çalışmayı öğrenmemişşin, Sorunları ertelemeyi iş edinmişşin, Bir gün bile taş üstüne taş koymamışşın. Gelmiş bize insanlıktan ders verirsin. Şimdiye kadar ne yaptın? Öğüt vermeyi önemli mi saydın? Yaşadıklarından hiç mi ders almadın? Geçmişi anmaktan ne anlarsın? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Eskilerde
Benim yüreğimin karanlık odalarında Tozlu raflar arasında saklı hikayemde Bir zamanlar yaşanan,saygıyla anılan aşklar Sözler vede yeminler vardı Ayrılık acısının yakmadığı sıralardı; Kapanmamıştı sevmelere, Henüz bu yüreğim Gözlerim vardı bir zamanlar, Sevdayla bakan,gözlerimde Baktığında yüreklerin tutuştuğu Ve kavruk yüreklerin söndüğü Yüreğim vardı,çağlayan yangın yüreklere Dillerden dillere destan olan. Gülen gözlerimde Riyasız yüreğimde........ Eskide kaldı be; Sevdalar gibi, Yalan olmadı hiçbir zaman Ne sevişmelerim Nede gülmelerim Yüreğimle severdim Yarin gözüne bakmak değil Yanından bile geçemezdim Sıkılır,kızarır Gördüğümde onu Allah’a şükrederdim.. Güldüğünde yüreğim güleridi Üzüntüsünde kan ağlardı benliğim.... Ben gülmeyeli, sevmeyeli Herşey değişmiş; Bakıyorumda dünyaya herşey yalan olmuş Yaşam gibi,aşklarda yalan,sözlerde Sevişmeler,hele diller varki Yalan diyen dillerde ^^Seni seviyorum^^ demek hiçbir devirde; Ne bu kadar kolay ifade edilebildi, Ne de bu kadar anlamsız; Ama bu yalan şimdilerde,herşey kolay Aslının keremi, şairin dilleri Alay olmuş yediverenler Olmuşta tat kalmamış dillerde,huzursuz yüreklerde Eskiden ‘’sevmek’’’ demek Yemin içmekti İnsanın kişiliğiydi... Şimdilerde ise; Yazıklar olsun ki; Et pazarının, menfaatin simgesi olmuş Seni seviyorum cümlesi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Duymuyorsun
Öyle sahte ki her şey Kelimeler, cümleler öylesine yalancıymış… Her insanda bir maske var sanki Ağlarken gülüyormuş, Gülerken ağlıyormuş gibi… Düşmanlar dost görünmüş Dostlar acı söylemiş… “Her zaman yanındayım” diyen Dudaklar yalan söylemiş… Her birimiz gerçeği arıyoruz Aradığımız gerçek yalanmış… İnsanlar oyun oynamış Anlamak zor değil, anlatmak güç… Aşkı aramış durmuş insanlar Bulduklarında ise kaybetmişler… Değer vermeyi kimse bilmemiş Doğru insan aranmış hep Kimse doğru insan olmayı düşünmemiş… Bir tek gözler yalan söylememiş Söyleyememiş… Benim gözlerimde söyleyemiyor bak Sana her baktıklarında Seni sevdiğimi söylüyorlar Ama sen duymuyorsun… |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|